Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days 2012 предстоят през Октомври

Дата: 28 Септември 2012г.

Четвъртото издание на трите международни технологични конференции - Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days, ще се проведе на 25 и 26 Октомври 2012г. в Интер Експо Център, София.

Събитията, обединени под името Европейски ИТ и бизнес форум, имат за цел да представят най-новите тенденции в разработката на софтуер с използването на Java технологиите, последните новости в развитието на cloud решенията и горещите теми и предизвикателства в разработката на софтуер за мобилни устройства.

Повече от 32 световно-признати лектори ще съберат у нас трите мероприятия. Така конференциите формират най-големия технологичен форум в Източна Европа, предназначен не само за разработчици на софтуер, но и за ИТ мениджъри, ръководители на екипи. През 2012 на конференциите се очаква да присъстват над 1000 специалисти.

Сред лекторите на Java2Days, Cloud2Days и Mobile2Days, познати от минали издания са: Джош Лонг, Реза Рахман, Джон Уилис, Андрю Ломбарди, Щафан Ньотеберг, Ице Пенов, Васил Поповски и още др. Част от експертите, нови за тази година, които ще споделят своя технологичен опит с аудиторията на форума, са: Андрю Байер, Виктор Граци, Росен Стоянчев, Жером Молиер и др.

През тази година в паралел с атрактивните и иновативни решения, които лекторите на конференциите ще представят, 2-та дни на събитието ще бъдат съпътствани от много други нови инициативи като - безплатни обучения по програмиране за начинаещи, интересни демо-зони, релакс кътове, забавни състезания и игри.

Повече информация за мероприятията може да бъде разгледана на сайта: www.java2days.com

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Java2Days

Java2Days

Телефони:
02/9589965; 0896880937; 0894772258