Какво е общото между Междузвездни войни и Angry Birds?

Дата: 27 Януари 2012г.

Леонардо да Винчи, Angry Birds и още десетки герои, места и събития станаха част от визуализацията на новата „Технологична инициатива“ на Мусала Софт. С разрастването на Мусала Софт и увеличаване на броя мащабни проекти компанията предоставя нови пътища за кариера – отворена е позицията Софтуерен архитект, а всеки служител има възможност да получи титла „технологичен експерт“ или „технологичен гуру“.

Инициативата е част от дългосрочната политика на Мусала Софт за инвестиции в развитието на ИТ специалистите на компанията за непрекъснатото задълбочаване на познанията им в най-съвременните технологии и навлизането им в тяхното многообразие.

Вдъхновени от новите възможности за кариерно развитие, служителите на Мусала Софт представиха различни идеи за тяхното визуализиране във вътрешно-фирмен конкурс. Реализациите може да видите във Facebook страницата на Мусала Софт.
Повече за инициативата: jobs@musala.com & pr@musala.com
 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Мусала Софт

Мусала Софт

Адрес:
бул. Драган Цанков 36, СТЦ Интерпред; 1057 София
Телефони:
+359 2 969 58 21