Клиентите на Банка ДСК използват услугите на мобилното банкиране чрез всички смарт-устройства

Дата: 13 Февруари 2014г.

Банка ДСК е лидер по предоставяне на високотехнологични решения за банки-ране и задава тенденциите в областта. Като отчита характеристиките на потреблението на смарт устройства в България - повече от 2 000 000 българи използват подобни продукти, ръст от 73,5% в употребата на смартфони в стра-ната за 2013 г., над половин милион притежатели на таблети, Банката предлага ново решение за своите клиенти.

От тази седмица като допълнение на Android, iOS и Windows 8 смартфони, Windows и iPad таблети, собствениците на Android таблети също могат да свалят приложението за мобилно банкиране DSK Smart HD. С това допълнение в Google Play Store Банка ДСК реализира пълната планирана гама от смарт устройства, които могат да инсталират и ползват новото приложение.

Над 500 000 потребители на онлайн банкирането ДСК Директ могат да се въз-ползват от DSK Smart HD и използват следните услуги: информация и достъп до средствата си, детайли и движения по разплащателни, спестовни, депозитни сметки, остатъци, вноски и падежни дати на кредити. Клиентите извършват трансакции между свои сметки, заплащат битовите си услуги към доставчици в България, лесно откриват най-близките банкомати или банкови офиси. В таб-летните версии на DSK Smart е налично и богато графично представяне на операциите.

Предстои да бъдат разширени възможностите на приложението. Специалистите от Банка ДСК не спират да го обогатяват с нови услуги и функционалности, защото удовлетвореността на клиентите е главния им приоритет.

Наградата на Банка ДСК за „Най-добра интернет банка през 2013 г.” доказа още веднъж професионализма и качеството на предлаганите й услуги. 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090