Колежът по МТ&М отчита изпълнението на проект за дистанционно обучение

Дата: 08 Август 2014г.

Изпълнението на проект за въвеждане на дистанционно обучение ще отчете на пресконференция в понеделник, 11 август 2014 г., Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг. Той се финансира по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” на Европейския съюз и се изпълнява във висшето училище от миналата година.
Основната цел на проекта: „Развитие на електронните форми на дистанционно обучение в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг - София”, е да се изгради система от нови форми за преподаване и учене, което ще повиши конкурентоспособността на младите хора и професионалната им реализация на пазара на труда, заяви доц. д-р Ана Хубанова, Ръководител на проекта и Директор на Колежа. И добави, че с финансовата помощ на Европейския социален фонд по проекта във висшето училище са разработени програми за 2 специалности в дистанционна форма на обучение, както и мултимедийни учебни помагала за 20 учебни курса. Отделно са оборудвани и 3 компютърни зали за провеждане на онлайн тестове и видео конферентни лекции в реално време.
Заключителната пресконференция за отчитане резултатите по изпълнението на проекта на 11 август 2014 г. ще се проведе от 11.00 часа в Заседателната зала на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг в София на адрес: бул. „Цар Борис ІІІ” № 126.
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Mega Communication Ltd.

Mega Communication Ltd.

Адрес:
Пловдив 4023, бул. "Освобождение" №3, офис 336
Телефони:
+359 32 993 215
+359 882 82 91 68