Компютърна академия в Бургас създава ИТ обшност

Дата: 12 Април 2016г.

Млади специалисти с идеи сформират новата общност в Бургас, чиято цел е не само да подготви кадри с умения по уеб дизайн, графичен дизайн и програмиране, но и да развие креативното и иновативно мислене. Тази общност се създава постепенно около нова Академия, събрала изключителен екип от професионалисти в областта.


Един от основателите е студент, който се завръща от чужбина в своя град, с желание да помогне на младежите в Бургас, да ги приобщи и „зарази“ със своя ентусиазъм. Чрез инициативата си той иска да им предостави подходяща среда за развитие и изява в сферата на Информационните Технологии и Дизайна.
Информационните технологии са един от най-бързо развиващите се сектори, който привлича все повече хора от всички възрастови групи. Изключителният екип от професионалисти - лектори, са също млади хора, заразени от идеята, не само да предадат своите знания и умения на курсистите, a и да развият у тях кративно мислене, иновативен подход, при решаване на проблемите и отборен дух.
Огромно желание за обучение в Академията имат не само гимназисти и младежи, но и хора които се стремят да се преквалифицират или да стартират собствен бизнес проект.
Повече за инициативата и дейността ще откриете на www.codex-academy.bg .

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090