Конференцията „IdeasIT” събира на едно място топ експерти от Европа, Близкия изток и Африка.

Дата: 01 Юни 2016г.

 

 

Конференцията „IdeasIT” събира на едно място топ експерти от Европа, Близкия изток и Африка.
Не пропускайте най-горещите IT тенденции.

Hewlett Packard Enterprise има удоволствието да Ви покани на конференция Ideas IT, под наслов Accelerating forward на 9 юни 2016 г. в София Ивент Център.

Форумът е част от SEE 2016 Roadshow и се провежда в четири държави – Хърватска, България, Сърбия, Словения. Участие ще вземат над 20 лектори, които ще говорят в четири паралелни сесии, фокусирани върху четирите трансформационни области на Hewlett Packard Enterprise: Transform to Hybrid Infrastructure, Protect Your Digital Enterprise, Empower the Data-driven Organization и Enable Workplace Productivity.

Ideas IT ще предостави възможност на специалисти и мениджъри в IT сектора да се запознаят с най-новите технологии. В специално изградената демо зона те ще могат да видят, в реално време, как технологиите могат да ускорят успеха на бизнеса.

Няма такса за участие. Регистрацията става през страницата на конференцията , ето и линка: http://www.hpeseeroadshow2016.com/bulgaria/register/

 

 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Chapter4

Chapter4

Адрес:
гр.София 1606, ул.Григор Пърличев 5-7, офис 7
Телефони:
02/850 58 21