Konica Minolta с лидерска позиция за Q3 на 2015 година

Дата: 01 Декември 2015г.

Konica Minolta затвърди своята водеща позиция както в цветния, така и в чернобелия сегмент. Данните, предоставени от института за проучвания InfoSource, базиран в Швейцария, сочат 30.00% пазарен дял при продадените устройства за чернобял печат във формат А4 през третото тримесечие на 2015 г. Резултатите при цветния А4 печат показват 40.90% пазарен дял, при цветния А3 печат - 55.30%, а 62.50% пазарен дял са отчетени в сегмента, свързан с производствен печат

Елена Дречева-Владимирова, изпълнителен директор на Konica Minolta България, коментира: „Резултатите за третото тримесечие на 2015 г. са изключително добри. Благодаря на всички партньори и клиенти, които засвидетелстват своето доверие както към продуктите и услугите, предлагани от компанията, така и към целия ни екип.“

Очакванията за фискалната 2015 г. са японската компания да се позиционира като абсолютен лидер в печатните услуги на българския пазар. В отделни сегменти пазарният дял на Konica Minolta ще надхвърли 50.00%, а за най-използваните устройства за чернобял и цветен А4 печат компанията очаква съответно 31.00% и 41.10%.

 

www.acta-verba.com

 

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.