LC Waikiki с най-мащабната имплементация на Microsoft Dynamics AX 2012 в света

Дата: 10 Юли 2013г.

Международният ритейл гигант избра най-новата версия на високоефективното ERP и iSystems Group

LC Waikiki – един от глобалните търговци на облекло, избра Microsoft Dynamics AX 2012 и iSystems Group, дъщерно дружество на която е Intelligent Systems Bulgaria. С тази стъпка, базираният в Турция гигант си подсигурява първокласно решение за управление на бизнеса, което допълнително да оптимизира и подобри процесите в компанията. Изпълнението на проекта ще отнеме година и половина, тъй като ERP системата от най-висок клас ще бъде имплементирана във всички международни магазини на LC Waikiki. Този обхват превръща проекта в най-мащабната интеграция на Microsoft Dynamics AX 2012 в целия свят.

Г-н Deniz Saraçoğlu, Изпълнителен директор на турския филиал на Intelligent Systems, твърди:

“През последните години LC Waikiki се разрасна бързо, а броя на магазините им продължава да се увеличава из целия свят. Глобално към момента, ритейл компанията има над 400 обекта. Системата за управление на бизнеса в такава голяма и комплексна организация трябва да се справя с мащаба на нейните процеси и разнообразни дейности. Microsoft Dynamics AX 2012 има широк бизнес обхват – от дейности в POS терминал, през бек-офис, до дейностите в централен офис. Ние вярваме, че точно тази ERP система е най-подходяща за компанията. Освен това, системата предлага доказана бизнес платформа, поддържа различни езици, разнообразни номенклатури и всякакъв тип валута. Това е правилното решение за силен международен играч, какъвто е LC Waikiki”.

Microsoft Dynamics AX 2012 е лесна за употреба ERP система, специално създадена да удовлетвори нуждите на големи организации и холдингови структури. Силната ERP платформа бързо добавя стойност, като поддържа и работи с индустриално-специфични и оперативни бизнес процеси в глобални предприятия. Microsoft Dynamics AX предлага различни опции за автоматизиране и организиране на разнообразни процеси: планиране на производство, управление на веригата на доставки, финансов мениджмънт и контрол, управление на взаимоотношенията с клиенти, управление на човешките ресурси и други. Това демонстрира, че изборът на LC Waikiki ще им помогне стратегически да следват своята мисия – да се позиционират трайно в Топ 3 на ритейл компании в Европа.

За LC Waikiki (http://lcwaikiki.com)

Открита през 1985 във Франция, а днес базирана в Турция, LC Waikiki е водеща ритейл организация. Основните дейности на компанията включват производство и търговия на облекло със собствена марка. LC Waikiki има повече от 400 магазина из целия свят, като броят им непрекъснато расте. Освен в Турция, LC Waikiki обслужва свои клиенти в над 15 други държави, сред които: Албания, Азербайджан, Босна и Херцеговина, България, Египет, Грузия, Германия, Ирак, Казахтан, Мароко, Полша, Румъния, Сирия, Украйна и други.

За iSystems Group (http://isystems-group.com)

iSystems Group е международен холдинг, обединяващ водещи софтуерни компании, специализирани в разработването, внедряването и поддръжката на пълна гама софтуерни системи за управление на бизнеса. Това включва – световно известните Microsoft Dynamics ERP и CRM системи, BI платформи, Облачни услуги, мобилни решения и специализирани вертикални приложения.
У нас, холдинговата структура е представена от Intelligent Systems Bulgaria, Infos Bulgaria и Lyra Software.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090