LG обяви ъпгрейд до Android 4.1.2 Jelly Bean за Optimus 4X и L7 в България

Дата: 12 Април 2013г.

С операционната система Jelly Bean LG предоставя по-добро изживяване за своите потребители

София, 12 април 2013 г – LG Electronics (LG) обяви, че ъпгрейдът до операционната система Android 4.1.2 Jelly Bean за моделите Optimus 4X HD и L7 е вече наличен в България. Последната версия на платформата на Google Android 4.1.2 Jelly Bean подобрява функционалността на смартфоните и улеснява работата на потребителите.

„В стремеж да предостави най-добро качество на своите клиенти, LG пусна ъпгрейд за моделите Optimus 4X и L7. Той позволява инсталирането на последната версия на операционната система Android Jelly Bean.”, каза Кенет Жи, регионален продуктов мениджър „Мобилни комуникации“ в LG Electronics Magyar Kft.

Посредством ъпгрейда до Jelly Bean потребителите ще се насладят на по-гладка работа и по-удобен интерфейс със смартфоните Android. Версията може да бъде свалена от уебсайта на компанията: http://www.lg.com/bg/telefoni

Забележка: LG не е задължена да осигурява ъпгрейд до Jelly Bean. По своя собствена преценка компанията може да промени плана си за преход към по-високата версия без предварително уведомление, с цел осигуряване най-доброто качество на потребителите на смартфони.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

AMI Communications

AMI Communications

Адрес:
ул. Г. С. Раковски 135 Б, София 1000
Телефони:
02. 989 51 15