LG предлага функцията QuickMemo за моделите от Optimus L-Series

Дата: 08 Август 2012г.

Потребителите ще могат да добавят характеристиката към смартфоните от серията чрез софтуерен ъпдейт

София, 08.08.12 г. – LG обяви днес, че функцията QuickMemo™ вече е достъпна за притежателите на смартфони от LG Optimus L-Series чрез софтуерен ъпдейт. Към момента атрактивната характеристика за моделите Optimus L7, L5 и L3 се предлага само в определени региони, но до края на м. октомрви т. г. ще бъде на разположение на клиентите в световен мащаб.

Функцията на LG QuickMemo™ позволява на потребителите да пишат, рисуват или нахвърлят бележки директно върху снимка или документ на екрана, без да използват отделно приложение. След това могат да споделят QuickMemo™ бележките си с други хора чрез кратки съобщения, чат или имейл. Когато свалят ъпдейта, потребителите могат да стартират функцията от бутоните за звук или лентата за уведомления.

“QuickMemo™ е една от ключовите характеристики в концепцията на LG UX (user experience). Нейната цел е да подобри изцяло качеството на комуникация чрез възможност за лесно споделяне на идеи“, каза Пол Бае, вицепрезидент на маркетинг центъра на LG Electronics Mobile Communications Company.

Потребителите ще могат да свалят ъпдейта QuickMemo™ за Optimus L-Series от сайта LG Mobile или да го получат от сервизните центрове в страните, в които се предлагат моделите от серията. Сред тях е и България.

Серията смартфони Optimus L-Series включва моделите Optimus L7, L5 и L3. Те се отличават със стилен дизайн и пълна функционалност. На българския пазар те се предлагат в бял и черен цвят.

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

AMI Communications

AMI Communications

Адрес:
ул. Г. С. Раковски 135 Б, София 1000
Телефони:
02. 989 51 15