LG представи нова услуга 3D World за достъп до разнообразно 3D съдържание с високо качество

Дата: 24 Април 2012г.

София, 24.04.12 г. – LG Electronics анонсира световния старт на услугата за 3D съдържание 3D World. Първоначално тя ще бъде достъпна за собствениците на телевизори от серията CINEMA 3D Smart в около 70 държави, в това число и България. 3D World е наследник на приложението за Smart телевизори на LG 3D Zone, което компанията представи миналата година. Подобрената му версия осигурява на потребителите достъп до още по-богат избор от висококачествено 3D съдържание чрез икона за бърз достъп на главното меню Home Dashboard.

3D World дава възможност на потребителите да избират висококачествено 3D съдържание от няколко тематични категории, сред които забавление, спорт, документална информация, детски предавания и стил на живот. Телевизорите от серията CINEMA 3D Smart вдъхват живот на избраното съдържание, като го представят в красиви и впечатляващи 3D картини. Така спортните сцени са по-динамични и вълнуващи, документалните филми са по-реалистични, а образователните клипове са по-пленителни от всякога.

Независимо дали става въпрос за кулинария, туризъм, мода или друга сфера, всеки може да намери нещо любопитно, което отговаря на интересите му. Освен това LG планира в бъдеще да разшири партньорските си взаимоотношения със световни доставчици на 3D съдържание. По този начин компанията ще осигури на своите клиенти възможно най-богато триизмерно съдържание.

“3D World е ключов елемент от дългосрочната стратегия на LG, която включва контрол на по-голяма част от 3D екосистемата, до която собствениците на CINEMA 3D Smart телевизори имат достъп”, каза д-р Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „С глобалното представяне на 3D World LG демонстрира своето желание да доставя разнообразно и висококачествено триизмерно съдържание”.

Услугата 3D World ще се предлага под формата на приложение за CINEMA 3D Smart телевизорите LG, които компанията пусна на пазара през 2011 година. В новото поколение CINEMA 3D Smart телевизори, които бяха представени в България този месец 3D World ще бъде достъпен като икона за бърз достъп от главното меню Home Dashboard.

LG 3D World Documentary

LG 3D World Entertainment

LG 3D World Home

LG 3D World Kids

LG 3D World Lifestyle

LG 3D World Sports

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.