LUXOFT ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА HMI-ПРИЛОЖЕНИЕ В АВТОМОБИЛНАТА ИНДУСТРИЯ

Дата: 23 Август 2014г.

София, 22 август 2014 г. – Luxoft Holding, Inc (NYSE: LXFT US), водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни ИТ решения за глобални клиенти, получи награда в категория "Human Machine Interface (HMI) Design Innovation" на годишната конференция в Германия we.CONECT CAR HMi Concepts & Systems 2014. Luxoft стана единствената ИТ компания, отличена на престижния форум.

Платформата на Luxoft за концептуален дизайн на потребителски интерфейси за автомобили (UX) AllView, беше отличена за "HMI Design Innovation" на международната конференция в областта на автомобилостроенето, която се проведе в Берлин. Luxoft беше удостоена с второто място след Volkswagen. Това признание е от изключително значение за развитието на компанията в автомобилните технологии, поставя я в светлината на прожекторите сред лидери и я позиционира от ИТ като специален доставчик за автомобилната индустрия, а не единствено като аутсорсинг компания.

За първи път в историята на компанията се представя HMI-устройство, брандирано от Luxoft. Компанията е разработила редица водещи в индустрията HMI-устройства, които са вградени в различни луксозни автомобили, но изпълнението им е било винаги в сътрудничество с Tier-1 доставчик или Tier-1 производител на оригинално оборудване (OEM). Наградата е доказателство за богатия опит на Luxoft в разработката на HMI-устройства и представя компанията като независима марка за автомобилната промишленост, движеща сила в иновативния HMI дизайн.

AllView може да подпомогне производителите на оригинално оборудване в оптимизирането на работата на автомобилите за потребителите и да подобри безопасността чрез намаляване на разсейването на водача. HMI интегрира управление на натоварването и позволява персонализиран достъп до комуникации и локализиране като се вземат предвид месторазположението, общата информация за ситуацията (време, натовареност, разстояние, терен и т.н.) и ангажирането на шофьора с цел по-добро шофиране.

Най-новата версия на AllView - Timescape - съдържа актуализирана концепция за разпределянето на информацията между множество екрани в колата: главното устройство, дигиталното информационно табло и смартфона, свързани заедно, използват времеви маркери от миналото, за да планират проектират бъдещи събития.

„На този форум за първи път демонстрирахме в пълна степен възможностите на Timescape и сме много развълнувани не само от признанието за нашето постижение, но и от факта, че са оценени устойчивото ни развитие и нашия принос в тази индустрия”, каза Василий Суворов, вицепрезидент Технологични стратегии на Luxoft. „Потребителите често сравняват устройствата HMI с личните си мобилни устройства или друга електроника, и изпробват традиционните им функции в автомобила. Чрез Timescape компанията Luxoft повишава функционалността в превозното средство, прави го не само безопасно и надеждно, но лесно и приятно за управление като мобилно устройство или таблет.”
 

За запитвания за продукти и услуги, моля свържете се с автомобилната дирекция на Luxoft на електронен адрес: Automotive@Luxoft.com.

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04