LUXOFT с две престижни награди: за производителност и за иновации

Дата: 11 Юни 2014г.

София, 11 юни 2014 г. – Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти от цял свят, получи две изключителни награди - високо признание от клиентите Boeing и Ford.
Boeing Performance Excellence Award

Boeing Performance Excellence Award е ежегодна награда, която се връчва за отлични постижения в производителността и качество на услугите. Тази година Luxoft беше единствената IT аутсорсинг компания, избрана за престижното отличие сред други големи доставчици на IT услуги за 2013 г.

С този приз Boeing отличава постиженията на различните си доставчици с широк спектър от дейности. Наградата е признание за способността на Luxoft да работи ефективно и да предоставя високо качество на обслужване за една от най-големите организации в туристическата индустрия и авиацията.

Ford и Luxoft: 2014 Outsourcing Excellence Award

Ford и Luxoft получиха наградата Outsourcing Excellence Award 2014 в категорията „Най-иновативен проект” (Most Innovative) от организацията Outsourcing Center като признание за тясното сътрудничество между двете компании. Комисия от експерти в IT индустрията селектира победителите след щателно проучване на структурата на взаимоотношения между партньорите, постигнатите резултати, създаването на конкурентна среда, трансформирането на бизнес процесите, стойността на услугите и ползите както за клиента, така и за доставчика.

Във връзка с това отличие, продуктовият мениджър на Ford Юлиус Марквиски споделя: "Ние, във Ford, използваме аутсорсинг услуги от доста години, но този проект донесе на нашия екип разработчици няколко първи места в различни класации, заради отличното партньорство с глобалния доставчик Luxoft и пробива, който направихме в автомобилния инфотейнмънт."

В добавка към коментарите на Марквиски, Джим Бузковски, директор „Изследвания и иновации, електротехника и електронни системи” във Ford, също коментира: „Работихме заедно с Luxoft върху интерактивни видео ръководства. Бих желал да подчертая, че нашите изисквания бяха не просто изпълнени, а многократно надхвърлени. Знаехме, че този проект ще бъде един от най-важните за нас, затова избрахме Luxoft за партньор в дългосрочен план. Спряхме се на тях заради опита и отличните им постижения в създаването на иновативни софтуерни решения. Ще продължим да работим в този екип и за бъдещи наши проекти в областта на софтуера.”

От Outsourcing Center споделят: „Иновативното партньорство между Ford и Luxoft беше оценено не само във Ford Motor Company, но получи признание и от цялата автомобилната индустрия. Чрез партньорството си с Luxoft, Ford разшири иновациите, устойчивостта и конкурентоспособността на компанията."

Повече информация за Luxoft и работа им с Ford, вижте тук: http://outsourcing-center.com/2014-05-ford-drives-automotive-infotainment-via-innovative-outsourcing-63161.html 

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04