LUXOFT се нареди сред Топ 20 на най-големите аутсорсинг компании по света

Дата: 30 Юни 2014г.

София, 30 юни 2014 г. – Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти от цял свят, беше поставена на 18-то място в годишната класация Global Outsourcing 100 на Международната асоциация на аутсорсинг специалистите (IAOP). Luxoft се изкачи значително и от 41-во място през 2012 г. достигна топ 20 в класацията за 2013 г.

Престижната класация Global Outsourcing 100 отличава всяка година най-добрите аутсорсинг компании в света. Тя се изготвя от независимо жури от специалисти. Най-висока оценка тази година Luxoft получи за развитието на сегментите „работа с клиенти”, „доверие и разпознаваемост на компанията” и „управление на кадри”.

Luxoft беше оценена и в частта „лидерство”, като се нареди сред “Най-добрите 20 лидери" във областта на аутсорсинг услугите за финансите, индустрията, телекомуникациите, информационните и комуникационни технологии и услуги, както и за научно-изследователската си и развойна дейност.

Не на последно място, Luxoft беше призната и за един от 20-те лидера (Best 20 Leaders) в областта на разрастването на компанията, с широко географско присъствие в САЩ, Великобритания, Западна Европа, като и за един от 5-те лидера (Best 5 Leaders) за подбор на служители в Централна и Източна Европа.

"Във време, в което има нарастваща нужда от аутсорсинг услуги, класации като Global Outsourcing 100 и World’s Best Outsourcing Advisors са безценни, защото те помагат на клиентите да намират нови доставчици и да получат най-доброто в областта на аутсорсинг за развитието на техните индустрии", заяви Деби Хамил, изпълнителен директор на Международната асоциация на аутсорсинг специалистите. "Фирмите, присъстващи в тези класации, са демонстрирали високо ниво на експертиза и са преминали през много строг процес на оценка от независимо жури. Те наистина са най-добрите представители на нашата индустрия."

"В последната една година, ние скочихме с над 20 позиции в тази класация и се наредихме сред топ 20 на водещите доставчици в света. Уверени сме, че създаването на потребителска стойност е отразено подобаващо от пазара", каза главният изпълнителен директор и президент на Luxoft Дмитрий Лощинин. "Нашата експертиза, IT решенията и разрастването на глобалната ни мрежа от развойни центрове са предизвикателство за традиционните модели в IT аутсорсинга и смятаме, че доказателство за тази тенденция е новата ни позиция в класацията." 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04