Luxoft България обявява Ден на отворените врати за C/C++ експерти

Дата: 12 Май 2015г.

София, 12 май 2015 г. – Luxoft Holding Inc. (NYSE:LXFT US), водещ доставчик на услуги в областта на разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти по цял свят, на 20 май 2015 г. отваря вратите на развойния си център в София за опитни C/C++ експерти. Събитието е фокусирано върху разработваните от компанията ИТ приложения за „умни автомобили”.

Luxoft е индустриален лидер в интегрирането на софтуер и предоставяне на цялостни ИТ решения за производители на автомобили и доставчици на автомобилни компоненти. Милиони автомобили по пътищата днес се движат, управлявани от потребителски (UX) и HMI (Human Machine Interface) интерфейси, проектирани от Luxoft. Компанията предлага широк спектър от вграден софтуер за монтираните в автомобила информационно-развлекателни и телематични системи, клъстери от дигитални прибори, Head-Up дисплеи и други. Luxoft е водеща в развитието на компютърната образност, „добавената реалност” (augmented reality), HMI със ситуативно следене на множество параметри в реално време, както и в свързаността на цифровите компоненти на автомобила с мобилни устройства.

Luxoft България значително разширява участието си в глобалните проекти на компанията, насочени към автомобилната индустрия. За това развойният център в София търси опитни C/C++ експерти, които да се присъединят към екипа, разработващ софтуер за автомобили.

Константин Конов, генерален директор на Luxoft за България, заяви: „Радваме се на стабилен растеж и продължаваме да следваме своите амбициозни планове за развитие. Luxoft България подкрепя своите клиенти – водещи мултинационални компании, в разработването на комплексни услуги в автомобилния сектор”.

На 20 май, в Деня на отворените врати домакините ще представят актуалните ИТ технологии на Luxoft, предназначени за автомобилния сектор, както и клиентите в автомобилната индустрия, за които компанията работи. Ще бъдат демонстрирани HMI опитът и последните разработки в тази област. Участниците ще разгледат и новооткритото разширение на офиса на Luxoft в София.

ИТ разработчиците ще имат възможност да разговарят неформално с лекторите - реномирани експерти от глобалната мрежа Luxoft, както и с екипа за подбор на кадри.

Всички разработчици, заинтересовани да присъстват на Деня на отворените врати на 20 май 2015 г., са поканени да се регистрират тук.

Повече за Luxoft:
Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft оперира в 15 страни, притежава 24 центъра по целия свят и 27 представителства, в които работят над 9,000 души, според последните данни. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и нейните акции се търгуват на Нюйоркската фондова борса.
www.luxoft.com
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04