Luxoft България организира Ден на отворените врати за Java виртуози

Дата: 20 Април 2016г.

София, 20 април 2016 г. – Luxoft България, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти по цял свят, отваря врати на 26 април 2016 г., за да демонстрира най-доброто от своето ноу-хау в сферата на Big Data проектите.


На събитието с начало от 14 часа домакините ще представят актуалните технологии и подходи в областта на Big Data - MarkLogic Enterprise NoSQL database , Apache STORM, Java 8 и Lambda architecture. В следобедните часове реномирани експерти от международната верига развойни центрове на компанията ще направят представяния по основните теми. Експертите ще бъдат на разположение и по време на почивките за допълнителни въпроси и разговори. Участниците ще имат възможността да се срещнат с колегите си от Java общността в уютния офис на Luxoft в България. Домакините са подготвили технологични предизвикателства, кафе-паузи, както и други изненади за всички гости, участвали в Деня на отворените врати.
Събитието е насочено към Java специалисти, QA експерти, функционални и бизнес анализатори. На развойния център в София е поверен проект за изграждане на стратегическа платформа за обслужване на множество потоци и големи обеми от данни за световен клиент от финансовия сектор. Това е и поводът тази година българският офис на Luxoft да организира отново форум Ден на отворените врати.

Всички заинтересовани от Деня на отворените врати, 26 април 2016 г., са поканени да се регистрират предварително на http://www.luxoft.com/lp/open-day-sofia/ .

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04