Luxoft получи престижна награда с разработки за комуникационно-свързани автомобили

Дата: 12 Юни 2015г.

Ню Йорк, 12 юни 2015 г. – Luxoft, водещ доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, спечели признанието „Най-добър интегратор на комуникационно-свързани автомобили за 2015” . Ежегодната наградата е учредена от TU-Automotive – авторитетна информационна платформа за авангардни автомобилни технологии. Призът бе връчен на Luxoft от Тило Козловски – вицепрезидент, анализатор и основател на Gartner’s Automotive Practice. Журито избра победителите в 12 категории измежду 400 кандидатури. Във финалния етап Luxoft се конкурираше достойно с други 12 компании от ранга на Atos, Elektrobit, Qualcomm Technologies, Symphony Teleca Corp.
В рамките на Конференцията Automotive 2015 на своя демонстрационен щанд Luxoft показа последните си разработки в Human Machine Interface (HMI) и User Experience (UX). „Развълнувани сме от подобно признание за нашите решения в сферата проектирането на автомобили. Комплексните „от-до” предложения на Luxoft в автомобилния сектор ни позволяват да обслужваме няколко различни пазара като производство на оригинално оборудване (OEM), доставчици от Ниво 1 и 2 (Tire 1 & 2), както и компании с диверсифицирани услуги. Софтуерът в автомобилите става все по-комплексен, а това е предпоставка все повече да се увеличава нуждата от нашия значим опит в разработването, тестването и интегрирането”, сподели Михаил Биков – директор за автомобилни решения в Luxoft.
Luxoft демонстрира свои решения в областта на автомобилния UX, дизайна на HMI, интелигентните системи за подпомагане на шофьора (ADAS), автономното шофиране и свързаност, включително и:

  • Populus™ tool - разработка за оптимизиране на разходите, с адаптивен към пазара HMI дизайн, интерфейс за предлаганите вградени системи
  • AllView™ - платформа за свързани коли, включваща интегрирани екрани като дигитални пултове за управление, интелигентни устройства и адаптивен HMI.

„Luxoft се представя забележително в среда от силно конкурентни и динамично развиващи се доставчици. Усилията, полагани с години в съответните проекти, дават своя резултат на етапа „интегриране на разработката”, каза Роджър Ланктът, асоцииран директор в Global Automotive Practice at Strategy Analytics.
Наградата на TU-Automotive е ценно признание за опита, иновациите и лидерството в областта на свързаните автомобили и технологиите в автомобилната индустрия.

Повече за Luxoft:
Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в световен мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на информационните технологии. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft работи в 15 страни, в световен мащаб има 24 центъра и 27 представителства, в които работят над 9,000 души. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и нейните акции се търгуват на Нюйоркската фондова борса, (NYSE:LXFT US). http://www.luxoft.com  

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04