МЕТОДЪТ KANBAN - АЛТЕРНАТИВНИЯТ ПЪТ КЪМ РАЗВИТИЕТО НА ГЪВКАВИ РАЗРАБОТКИ В ПЕТИЯ ТЕХНОЛОГИЧЕН УЕБИНАР НА LUXOFT

Дата: 07 Март 2014г.

Тази година уебинарът ще се води от известния IT специалист Дейвид Андерсън. С 30-годишен опит в IT сферата, Дейвид Андерсън е убеден, че дори да си по-бърз, по-силен и по-добър, не е достатъчно за успеха, защото днес клиентите и техническите екипи разчитат повече на предвидимост в резултатите. Андерсън е утвърден автор, консултант и лектор. Той е лидер в управлението на ефективни софтуерни екипи и в прилагането на устойчиви еволюционни подходи за управление. Андерсън ще акцентира на Kanban, популярен метод за подобряване на предвидимостта и управлението на промените и риска. Експертът ще илюстрира как може да се предложи надеждна предвидимост на съществуващите методи за развитие при разработка на нов проект, както и подобрено управление и поддръжка и да се оптимизира работата на екипите.
Вече е традиция Luxoft да разпъва червения килим за международните IT звезди, които имат повече от една номинация за Оскар в сферата на IT технологиите. Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) предоставят на IT професионалистите по целия свят възможност да споделят своя опит, създавайки глобална образователна платформа IT Knowledge . Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват чрез Youtube канала на Luxoft .
„За кратко време Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) се разрасна и се превърна в „TEDx на IT индустрията”, казва Пшемислав Берендт , вицепрезидент на отдел Global Marketing в Luxoft . „За нас е изключителна привилегия да привличаме утвърдени на международната IT сцена експерти, които с постижения си са придобили статут на супер звезди, и които с удоволствие споделят знанията си с нас.”

На този LTS Webinar, Андерсън ще демонстрира метода Kanban като инструмент за висока предсказуемост на съществуващите методи за ново развитие на даден проект. Kanban е основан на принципите на Lean, фокусиран върху постепенно и безпроблемно трансформиране на организациите в адаптивни, ефективни, ориентирани към доставяне на висока стойност на клиентите. Kanban практиките на визуализиране, управление и непрекъснато подобряване на работния процес спомагат за ускоряване разработката на софтуер и подобрение на IT операциите. Андерсън ще даде примери с различни организации, които използват успешно Kanban и как той съкращава времето за доставка, оптимизира използването на ресурсите, намалява загубите в процесите, повишава качеството на продуктите и услугите и засилва сътрудничеството със заинтересованите страни.
По време на тази презентация ще се демонстрира как корпорациите поддържат гъвкавост, за да се развиват успешно в постоянно променящата се бизнес среда и да предсказват резултатите, чрез:

  • Използването на измерване, формули и научен подход за управление на промените: как можем да балансираме и следим фактори като наблюдение, организационна структура и таргетиране на доставките за постигане на предвидими резултати.
  • Анализ и изясняване на естеството на работата, с цел ефективно разпределяне на усилията.
  • Методично достигане на непрекъснато подобрение, с цел минимизиране на прекъсванията в работния процес и достигане на трайни ползи.

За да участвате в уебинара с гост-лектор Дейвид Андерсън, моля да се регистрирате в www.luxoft.com/LTS
Повече информация за Luxoft Technology Series може да видите на нашия специален уебсайт www.luxoft.com/LTS  

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04