MFP bizhub C368 и bizhub 287 на Konica Minolta бяха отличени за продуктивност, лесни за адаптация драйвери и възможност за мобилен печат

Дата: 29 Февруари 2016г.

Устройствата получиха престижната наградата BLI Winter Pick за 2016г.

Buyers Laboratory LLC (BLI), независим доставчик на аналитична информация, отличи Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) с наградата BLI Winter Pick за 2016г. за мултифункционалния А3 принтер (MFP) bizhub C368 и за bizhub 287. Мултифункционалните устройства (MFP) се характеризират с разнообразни функции и стабилност и бяха отличени за своята продуктивност, лесни за адаптация драйвери и възможност за печат през мобилни устройства. В качеството си на независима компания, оценяваща оборудване и приложения за офис документация, BLI дава два пъти в годината своите награди Pick Awards за изключителни продукти и решения.

 

Като една от водещите компании в сферата на мултифункционалния печат, Konica Minolta доказа своето предимство с bizhub C368 (А3 цветно устройство със скорост 31 до 40 страници в минута) и устройството за А3 монохромен печат bizhub 287, с възможност за печат на 21 до 30 страници в минута. “Непрекъснато се стремим да подобряваме продуктите си и да предлагаме най-съвременните технологии“, каза Драгомир Милушев, търговски директор на Коника Минолта България. “Получаването на зимните награди на BLI за два от най-новите ни продукти показва, че сме на прав път. С безпроблемна и бърза интеграция на устройствата, повишена продуктивност и намаляване на разходите, ние предлагаме това, което клиентите ни търсят. Очакваме, че тези мултифункционални устройства ще предизвикат интереса и на българските потребители.”

bizhub C368 и bizhub 287 се отличават с разнообразни функции и стабилност

Според BLI, многофункционалните периферни устройства подпомагат всекидневната работа на потребителите: “Konica Minolta bizhub C368 и bizhub 287 позволяват на потребителите да работят по желания от тях начин с лесни за адаптация драйвери и избор от три различни интерфейса на контролния панел, съобразени с предпочитанията на потребителя”, каза анализаторът на BLI Джордж Миколай. BLI подчертават, че: “Контролните панели могат също така да бъдат персонализирани, за да могат потребителите да имат лесен достъп до най-често използваните от тях инструменти и работни процеси. В допълнение, потребителите могат да печатат и през своите мобилни устройства”, обясни Джордж Миколай. bizhub C368 и bizhub 287 са лесни за работа и с лекота могат да поемат натоварването, характерно за всяка динамична офис среда.

С наградите Pick Awards, BLI отличава два пъти в годината (през лятото и зимата) хардуерни и софтуерни продукти с най-забележителните характеристики. Определените като претенденти за Pick награди са тези продукти, които са издържали уникалния тест за издръжливост на BLI. Те получават отличието „Препоръчан“ или „Силно препоръчан“, както и сертификат за надеждност на BLI и са най-добрите сред всички конкуренти в сегмента си. Вече над 50 години, потребители и ИТ директори се доверяват на наградите на BLI Pick за насоки при избора на покупки.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.