МОН одобри изпълнението на проекта на Колежа по МТ&М за развитие на системи за управление на качеството с европейски средства

Дата: 17 Септември 2014г.

Министерството на образованието и науката одобри изпълнението на проекта на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг за развитие на системите за управление на качеството и администриране на учебния процес, който се реализира по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“ на Европейския съюз. Той е на стойност 345 084.06 лв. и се изпълнява с финсовата подкрепа на Европейския социален фонд. С верифицирането на изразходваните средства по отделните дейности и приемане на отчетната документация МОН удостоверява, че проектът е изпълнен на 100%.
Проектът стартира през 2013 г. и приключи в средата на тази година, като неговата цел бе да се повиши качеството на учебния процес в Колежа по МТ&М чрез разработване и внедряване на единна система за управление, администриране и информационно обслужване.
Автоматиризането на дейностите по организацията на учебния процес, управлението на аудиторната заетост и споделянето на информация на всички нива позволи на висшето училище да създаде една високоефективна онлайн университетска среда в полза на студенти, преподаватели и административен персонал, заяви Милена Хубанова, административен директор на Колежа и ръководител на проекта. Според нея една от големите ползи на разработените системи по проекта е улесненото споделяне на информация между преподавателите и студентите, както и възможността за изграждане на персонален план за развитие на всеки студент.
 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Mega Communication Ltd.

Mega Communication Ltd.

Адрес:
Пловдив 4023, бул. "Освобождение" №3, офис 336
Телефони:
+359 32 993 215
+359 882 82 91 68