MentorMate добави още един етаж към офиса си в София

Дата: 09 Август 2012г.

София, 09.08.2012 г. MentorMate България продължава да увеличава офисното си пространство в София. Днес от компанията за специализирани софтуерни разработки обявиха, че наемат и по-голямата част от 6-ия етаж в сградата на бул. Александър Малинов №51. Това се налага поради нарастването на броя на работещите програмисти в компанията. 

MentorMate вече заема почти целите 9-ти, 7-ми и 6-ти етажи в едното крило на “Metro City Mall” в ж.к. Младост 3. На всеки от 3-те етажа компанията създава максимални удобства за своите служители, като модерно офис оборудване, зали за отдих и почивка, кухня, голяма тераса и др.

Общият капацитет, на 3-те етажа при нормално функциониране е за около 150 човека. Компанията се развива и във вътрешността на страната, като по-рано тази година откри офиси във Велико Търново и Пловдив, които тепърва ще развива.

“В момента в софийския офис на компанията работят 105 човека, така че плановете ни включват разрастване”, пояснява Веселин Добрев, управител на MentorMate България “Разрастването е продиктувано от придобиването на все повече клиенти в Америка, интензивното развитието на мобилната сфера, в която сме традиционно силни, а от там и увеличението на доходите ни със 141% за последната фискална година”, добавя Веселин Добрев.

 

             

За MentorMate:
MentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, САЩ. Освен там, локални офиси има в Сан Хосе, София, Велико Търново и Пловдив. Клиенти на MentorMate са едни от най-голeмите и иновативни компании в САЩ (няколко от Fortune 500). В момента в българските офиси работят над 115 софтуерни специалисти, а планът е те да се увеличат с 30-40 до края на годината.

За допълнителна информация:
Николай Любчев
Marketing Manager
MentorMate България
Tel.: +359 (2) 862 26 32
E-mail: nikolay.lyubchev@mentormate.bg

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Ментормейт България ЕООД

Ментормейт България ЕООД

Адрес:
бул. „проф. Цветан Лазаров“ 67