MentorMate откри зала за развлечение и почивка на служителите си

Дата: 17 Януари 2013г.

От компанията за специализирани софтуерни разработки обявиха най-новата екстра, която предлагат за служителите си: “MentorLounge”. Това е специална зала за почивка и забавления, която се простира на повече от 100 кв.м. и се намира на 6-ия етаж в офиса на бул. Александър Малинов 51, София.
Забавленията, които се предлагат в “MentorLounge” включват PS3 с множество игри, “Motion Controller” и “PS Eye Camera”, джага “Evolution” на италианската фирма “Garlando”, няколко “барбарона” за пълно релаксиране и над 25 удобни места за хранене. Залата е оборудвана и с модерна кухня, в която могат да се затоплят или изстудяват подходящи неща. Интериорният дизайн на залата е решен в синьо-оранжевата цветова гама, която се допълва от модерни и удобни мебели.
Дизайнът на стените се допълва от две пана, които изобразяват географските местоположения на американския офис в Минеаполис, Минесота и българските офиси в София, Пловдив и Велико Търново.

“Така заедно със залата на 9-ия етаж “Sofia West”, която служи за игра на тенис на маса и хранене и огромната тераса, се формира доста обширна зона за забавления на работещите в MentorMate.” - обобщава Веселин Добрев, управител на MentorMate България.
“С разрастването на екипа до над 120 програмисти и QA-и идват и големите отговорности: да се погрижиш хората, които идват всеки ден на работа в компанията, да се чувстват комфортно на работното си място. С последната си инвестиция се опитваме да провокираме креативността на нашите служители като ги изведем от типичната офисна среда и им дадем възможност да се забавляват и работят на едно различно място”, добавя Веселин Добрев.

 

За MentorMate:
MentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, САЩ. Освен там, има офиси в София, Велико Търново и Пловдив. Клиенти на MentorMate са едни от най-голeмите и иновативни компании в САЩ (няколко от Fortune 500). В момента в българските офиси работят над 120 софтуерни специалисти.

За допълнителна информация:
MentorMate България
Tel.: +359 (2) 862 26 32
E-mail: office@mentormate.bg

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Ментормейт България ЕООД

Ментормейт България ЕООД

Адрес:
бул. „проф. Цветан Лазаров“ 67