MentorMate стартира втори безплатен курс за обучение на iOS програмисти

Дата: 30 Юли 2013г.

Днес от компанията за специализирани софтуерни разработки обявиха, че продължават инициативата “MentorMate Academy” с втори безплатен курс по iOS. На най-добре представилите се по време на обучението, ще бъде предложена работа в MentorMate България (www.mentormate.bg), където вече работят 7 човека от първия курс.

Курсът ще бъде тримесечен и ще започне в началото на ноември. Занятията ще се провеждат два пъти седмично (вечер) и ще са с продължителност по 4 часа. Учебната зала е оборудвана с нови Mac компютри и се намира на 7-ми етаж в офиса на MentorMate на бул. Александър Малинов 51, София. Всеки от обучаваните ще има достъп до залата и своя Mac по всяко време на деня. Обучението ще се извършва от екип професионалисти с опит в iOS програмирането. Изискванията за кандидатите са да владеят английски език, да имат познания по обектно ориентирано програмиране, алгоритми и бази данни. Всички желаещи, които отговарят на условията, могат да кандидатстват тук.

Николай Tомитов, Technical Trainer в MentorMate Academy пояснява: “Обучението ще е на български език, но всички учебни материали като презентации и други ще са на английски език. По време на курса ще има много тестови проверки и оценяване на домашни работи и проекти.”

Някои от основните моменти в обучението по iOS включват: Programming using Objective-C, iCloud support, Drawing using Quartz and OpenGL, Taps and touches, Working with Core Location API16, Working with Gyro and Accelerometer, Using the camera and Photo Library, Localization, Practice on developing simple applications и др.

Стефан Цвятков, iOS Practice Manager в MentorMate добавя: “Миналата година имахме над 220 кандидата, от които избрахме 20. Тази година сме амбицирани да надхвърлим тази бройка.”

За MentorMate и MentorMate Academy:
MentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, САЩ. Освен там, тя има локални офиси в София, Велико Търново и Пловдив. Клиенти на MentorMate са едни от най-иновативните компании в САЩ (няколко от Fortune 500). В момента в българските офиси работят над 140 софтуерни специалисти.
MentorMate Academy предлага безплатни курсове по програмиране за iOS.

За допълнителна информация:
MentorMate България
Tel.: +359 (2) 862 26 32
E-mail: office@mentormate.bg

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Ментормейт България ЕООД

Ментормейт България ЕООД

Адрес:
бул. „проф. Цветан Лазаров“ 67