Microinvest представи пред клиенти бизнес системите SugarCRM и Mago.net

Дата: 31 Януари 2013г.

Онлайн системата за управление взаимоотношенията с клиенти SugarCRM и ERP продукта Mago.net бяха акцент по време на бизнес закуска, организирана от българския софтуерен разработчик и диструбутор Microinvest. Като един от представителите на компанията SugarCRM за българския пазар, Microinvest извършва дейности по нейното превеждане, адаптиране и интеграцията й с други софтуерни системи.

Продуктът е софтуер номер две за последните две години в класа CRM системи и върху него работят около 30 000 програмисти. „Направени са изключително много адаптации на тази система за всякакъв тип бизнес – коментира Теодора Тодорова, търговски мениджър в Microinvest. – Тя е изключително гъвкава и подлежи на къстъмизация за всеки един работен процес."

Mago.net е с над 15 000 внедрявания в световен мащаб, а в България за последните шест години Microinvest са 53 интеграции. „ERP системата е изградена на модулен принцип и покрива изключително широк обхват от бизнес процеси, включително и тези свързани с Business Intelligence”, зави Красимир Райков, мениджър на ERP отдела в Microinvest.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".