Microsoft Dynamics AX 2012 - на български език и спрямо нормативните изисквания в страната

Дата: 08 Април 2013г.

Локализацията на ERP решението бе извършена от Intelligent Systems Bulgaria

Intelligent System Bulgaria - водещ партньор на Microsoft в сферата на ERP и CRM системите у нас, локализира Microsoft Dynamics AX 2012. Последната версия на интегрираното решение за управление на бизнеса, освен че е на български език, е изцяло съобразена с нормативните изисквания, данъчната политика и счетоводни стандарти в страната. Конфигурацията на Microsoft Dynamics AX 2012 спрямо местните разпоредби е необходима стъпка, с която Intelligent Systems осигурява на своите клиенти доказан на глобалния пазар продукт, разработен, така че да отразява спецификите в различни сектори на икономиката.

„Направената от нашия екип локализация на системата Microsoft Dynamics AX 2012 e поредната стъпка, с която гарантираме на своите клиенти релевантност и високо качество на предлаганите от нас продукти и услуги“, заяви Боян Мартинов, Търговски директор на Intelligent Systems Bulgaria. “Компаниите у нас вече могат да използват богатите функционалности на висок клас корпоративен софтуер, класифициран от редица специалисти като бизнес решение, предоставящо мащабни възможности, гъвкавост и лекота на управление“, допълни той.

Microsoft Dynamics AX 2012 е мощна интегрирана система за управление на бизнес процесите и оптимизиране на ресурсите, разработена от софтуерния лидер Microsoft. Базирано на най-добри световни практики, ERP решението притежава познат и лесен за употреба интерфейс, наподобяващ продуктите от линията Microsoft Office. Microsoft Dynamics AX 2012 е ИТ инструментът, необходим на средни и големи компании и холдингови структури за автоматизиране и организиране на процесите по планиране на производството, управление на веригата на доставките, управление на продажбите, управление и контрол на финансите, управление на взаимоотношенията с клиентите и други.

Intelligent Systems Bulgaria предлага два модела на внедряване на Microsoft Dynamics AX 2012 – стандартен, при който клиентът закупува собствени хардуер и софтуерни лицензи (известен още като on-premise внедряване), и облачен (т.н. Cloud), при който организациите вземат под наем както инфраструктурата, така и бизнес приложението. С втория метод, освен че намаляват първоначалната инвестиция в изграждане на цялостно решение, компаниите поверяват грижите за правилното функциониране на системата в ръцете на сертифицирани професионалисти.

Повече информация за Microsoft Dynamics AX 2012 можете да намерите тук >>>.

За Intelligent Systems Bulgaria (http://isystems.bg)
Intelligent Systems Bulgaria предлага професионални услуги по разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани системи за управление на бизнеса - в частност ERP и CRM решенията Microsoft Dynamics и специализирани браншови допълнения към тях. Екипът на компанията е изграден от сертифицирани специалисти, натрупали значителен опит и ноу-хау при реализирането на множество проекти по внедряване на софтуерни системи в организации от различни сектори на икономиката в страната и чужбина. Intelligent Systems Bulgaria е Microsoft Gold Certified Partner за бизнес решенията Microsoft Dynamics. 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090