Microsoft SQL Server бе представен в България

Дата: 14 Юни 2016г.

Новият Microsoft SQL Server бе представен от PASS, глобалната общност на SQL Server потребителите по света, и Инспирит, първата и за момента единствената компания на българския ИТ пазар, специализирана в SQL Server Platform.

Повече от 90 български експерти, представители на финансовия, телеком и производствения сектори, присъстваха на събитието на 10 юни в София. Участниците бяха разделени на групи и работиха по практическо задание със състезателен характер. Една от групите получи безплатна регистрация за еднодневния курс „Get ready”, който ще се проведе на 23.06.2016 г. Регистрацията е отворена за всички желаещи и може да бъде направена на http://promo.sqlmasteracademy.com/. Друга група получи ваучери за безплатни тестове по сертификационната програма на Microsoft®.

 „Новият Microsoft SQL Server е създаден с основната мисъл да осигури на компаниите стабилност и сигурност на критичните за бизнеса приложения. Затова не е изненада, че организации в България го възприемат добре. Впечатленията ми са, че дори традиционно консервативни сектори като финансовия и застрахователния планират да преминат към новата версия до края на тази година“, каза Маги Наумова, основател на Инспирит.

Маги е международно известен специалист, инструктор и лектор на събития в България и в други страни, сред които са Норвегия, Дания, Германия, Швеция и Великобритания. През 2015 г. тя беше презентатор на PASS Summit – най-големия световен SQL Server форум, провеждан ежегодно в Сиатъл. Тя е един от 80-те експерти в световен мащаб, притежаващи сертификата Microsoft SQL Server MCM (Microsoft Certified Master) и е определяна от Microsoft като MVP (Most Valuable Professional) 5 години поред.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".