Mio Technology пуска навигационните системи Mio Spirit 7500 LM и 5400 LM с най- мощния процесор до момента

Дата: 20 Юли 2015г.

  • Новите GPS устройства разполагат с 800 MHz процесор Mstar MSB2531 за бърза и лесна навигация. Моделът Mio Spirit 7500 LM е с 5 инчов цветен екран, а 5400 LM - 4.3”
  • Новите устройства Mio са на разположение за закупуване в онлайн магазина eMAG.bg

Mio Technology пуска на местния пазар два нови модела GPS системи: Mio Spirit LM 7500 и LM 5400 с процесор Mstar MSB2531 от 800 MHz, което осигурява два пъти по-бързо планиране на маршрути в сравнение с предходната гама устройства Mio Spirit. Нещо повече, новите системи се предлагат с услугата за безплатна актуализация на пътните карти: Lifetime Map Update (LMU), която позволява до 4 ежегодни обновявания на картата през целия живот на устройството.

Софтуера на GPS устройствата се управлява от нова, подобрена платформа със система Phoenix (версия 1.8), която оптимизира реакцията на навигационния интерфейс за безпроблемно пътуване и без изненади зад волана.

Щедрият размер на дисплея на устройствата (13 cm за 7500 LM и 11 cm за 5400 LM ) спомага за по-подробно разглеждане на маршрута, избягвайки по този начин задънени улици и внезапни промени в посоката на движение.

Безплатна актуализация на карти

Новите модели навигационни системи Mio разполагат с безплатна актуализация на картите през целият жизнен цикъл на устройствата, благодарение на услугата „Lifetime Map Update”.

Оптимизирани маршрути

Двете GPS устройства Mio притежават технологията „IQ RoutesTM”, която събира информация в реално време, за да предложи най- подходящия маршрут, като черпи информация от база данни, събрана от милиони шофьори по света. По този начин потребителите достигат по- бързо и лесно до местоназначението, независимо от часа и условията на пътя.

Услугата „LearnMe Pro™”, която следи и запаметява информацията относно стила на шофиране на водача и предлага избор от персонализирани маршрути според неговите предпочитания.

Услугата „Помощ при паркиране“ е изключително полезна, особено когато се намирате на непознато място. Водачите постоянно разполагат със списък на наличните паркинги в радиус от 1 км около местоназначението. Устройствата записват координатите на паркираното превозно средство.

В плюс новите GPS устройства Mio Spirit предлагат помощ при избор на лента. Така винати знаете правилната лента в която да се движите, 3D визуализация, аудио помощ (обявяване на имената на улиците), пешеходен режим, известие за тунели и информация относно избраните маршрути. Шофьорите могат да тестват безплатно в продължение на три месеца услугата „Safety Camera Data”, която известява за наличие на приближаващи видео камери и радари.

Наличност

GPS-ите Mio Spirit 7500 LM и 5400 LM са налични за закупуване на местния пазар на онлайн магазина eMAG.bg:

  • Mio Spirit 7500 LM: http://bit.ly/1NlxoZp
  • Mio Spirit 5400 LM: http://bit.ly/1MdBQIY
  • Пълна гама навигационни системи Mio: http://bit.ly/1RjO4WR

За Mio Technology
Mio разработва и предлага на пазара продукти, които позволяват на потребителите да се възползват от най-новите подобрения в областта на мобилните услуги. Компанията е основана през май 2002 г. и развива своята дейност в Тайван, Китай, Европа, Северна Америка, Австралия, Япония и Южна Корея. В момента Mio има над 900 служители по целия свят и предлага своите продукти в над 38 страни.
Продуктите Mio се предлагат в България чрез онлайн магазина eMAG.bg: http://www.emag.bg 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.