MobCon се провежда в София за трети път

Дата: 16 Декември 2015г.

 

MobCon EU”, конференция за мобилни технологии и разработване на мобилни приложения, ще се проведе за трети пореден път в София, в “Интер Експо Център” на 10 април 2016.

Конференцията ще включва 20 лекции в сферата на мобилните технологии, тяхното използване в големи корпорации, както и разработването и маркетирането на приложения. MobCon EU ще продължи с миналогодишната традиция за организиране на уоркшопи един ден преди конференцията (9 април), на които специалилисти ще приложат опита си при разработването на приложения.

След две успешни издания на MobDemo, MobCon EU отново ще бъде домакин и на състезанието за най - добра и иновативна идея за мобилно приложение. Победителите ще бъдат избрани след гласуване по време на събитието и ще получат награди на стойност 10 000 EUR. Конференцията дава възможност и на млади компании да споделят своята бизнес идея в обособен “Startup Corner” пред “бизнес ангели” и инвеститори.

Основните теми, които ще бъдат разгледани на конференцията са иновации в разработването на приложения за iOS, Android, Hybrid, Mobile Web и Windows Phone; ангажираност и потребителско изживяване на потребителите - UI/UX; последни тенденции при Wearables, Drones, IoT; цялостно интегриране на мобилни апликации - Mobile Data Security, Architecture, Infrastructure и маркетинг - App Monetization, App Discovery.

Тази година очакванията са над 700 души да вземат участие в конференцията. Лектори от Вooking.com, Atlassian, IBM, Groupon, Twilio, VISA и много други ще споделят своя опит, наблюдения, добри практики и тенденции в сферата на мобилните технологии.

Участниците могат да заявят своето участие тук.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Ментормейт България ЕООД

Ментормейт България ЕООД

Адрес:
бул. „проф. Цветан Лазаров“ 67