NVIDIA NVIDIA представя бъдещето на гейминга на събитието GAMESCOM 2015

Дата: 04 Август 2015г.

Най- новите игри, виртуална реалност (VR) и нещо повече

NVIDIA ще участва на най- мащабното гейминг изложение Gamescom в периода 5 – 9 август 2015. Заповядайте на щанда на NVIDIA в зала 8, C40 / B41, където компютрите, оборудвани с GeForce GTX ще ви отведат на пътешествие в бъдещето. Сцена та на NVIDIA от 2014 е тук и тази година и ще посрещне издатели и партньори , които ще представят пред обществото най-важните заглавия и хардуер. Сега феновете на компанията имат шанс да тестват най-новите технологии за виртуална реалност и да изпробват най-новите игри на партньорите на NVIDIA, като Activision, Ubisoft, HTC, Oculus и много други.

Activision ще представи Call of Duty: Black Ops III за PC в режим мултиплейър на щанда на NVIDIA. Тази година най-важния аспект на франчайза е мултиплейърният опит, с участието на нова система за движение. Специализирани герои с уникални оръжия и способности, както и нови инструменти за персонализиране ще ускорят темпото на битките. На щанда на NVIDIA можете да играете в режим мултиплейър на 4K NVIDIA G SYNC монитори, предоставени от Acer и захранвани с NVIDIA GeForce Titan X в SLI. Феновете, които желаят да отделят внимание на щанда и играят, ще получат код за играта Call of Duty Black Ops III - Multiplayer Beta, която излиза по-късно през август.

Ubisoft ще представи дългоочакваната Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, най- чаканата игра от серията Tom Clancy и най- добрата отборна игра от типа "тактически битки“. На Gamescom, геймърите ще се насладят на игрите благодарение на многонаграждаваните NVIDIA GeForce GTX 980 Ti GPU. Тези, които играят, ще имат възможност да получат покана да играят новата затворена бета версия, която ще излезе скоро.

Виртуалната реалност е бъдещето на игрите, така че геймърите посетили щанда NVIDIA ще имат възможност за първи път да използват VR хардуер от HTC и Oculus с невероятни демонстрации. Уверете се, че сте наясно с програмата на NVIDIA, за да можете да изпитате игрите на бъдещето.

Геймърската общност ще има възможността да види предстоящата NVIDIA SHIELD ( за пръв път в Европа) , стрийминг в 4K резолюция и най- новите Android игри.

Не забравяйте да следите NVIDIA във Facebook, Twitter и Instagram за повече информация.. Пълният график с програмата вижте тук: www.geforce.co.uk.

Щанда NVIDIA се намира в Hall 8/C40 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".