NVIDIA беше домакин на Vulkan Developer's Day

Дата: 21 Януари 2016г.

На 19.01.2016 NVIDIA беше домакин на Vulkan Developer's Day, където официално беше представено ново поколение интерфейс за приложно програмиране Vulkan (API) open standard, който осигурява високоефективен достъп до графики и изчисления на модерни графични процесори.
Нийл Тревет от NVIDIA е и председател на Khronos Group- консорциум посветен на създаването на интерфейси от типа „open standard API", които позволяват споделяне на мултимедия на множество платформи и устройства. Нийл е бил домакин на някои от най добрите събития за разработчици в света, както и на на първото събитие NVIDIA Vulkan Developer's Day.
Повече информация за събитието на блога NVIDIA.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.