NVIDIA пуска GeForce Experience Beta за стрийминг в резолюция 4K

Дата: 18 Октомври 2015г.

NVIDIA обяви днес Beta версията на услугата GeForce Experience, която позволява стрийминг в 4K резолюция при 60 кадъра в секунда и 5.1 съраунд звук за PC -та оборудвани с GeForce GTX и за SHIELD Android TV. GeForce Experience осигурява оптимални възможности за стрийминг като например директно излъчване в Twitch и YouTube с резолюция 1080p и 60 кадъра в секунда.
В прикаченият файл ще намерите презентация на новите функции, налични за GeForce Experience. Ако имате нужда от допълнителни скрийншотове, може да се регистрирате на www.nvidia-press.com.

За повече информация относно NVIDIA:
· Следете блога NVIDIA, и страниците на компанията във Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn и Instagram.
· Видеоклиповете NVIDIA са налични в YouTube, о снимки NVIDIA ще намерите във Flickr.
· Използвайте приложението Pulse , за да сте в течение с новините около NVIDIA.
Despre NVIDIA

Още през 1993, NVIDIA (NASDAQ: NVDA) пуска серия визуални компютърни технологии. Технологиите на компанията значително променят работата с компютър за различните потребители, от геймъри- ентусиасти до учени. Повече информация ще намерите на страниците http://nvidianews.nvidia.com и http://blogs.nvidia.com.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".