NVIDIA пуска комплекта за разработване на софтуер GameWorks SDK 3.1

Дата: 15 Март 2016г.

Конференция за гейм разработчици GDC, 15 март 2016—NVIDIA обяви своя комплекта за разработване на софтуер (SDK) NVIDIA GameWorks™ 3.1, който съдържа три нови иновативни графични технологии за светлини и сенки , както и два алгоритма за симулация в реално време.“Нашата страст към игрите е това, което ни тласка към намиране на решения за техническите проблеми, касаещи рендирането и симулацията в реално време. Създадените от нас GameWorks технологии разширят границите, които позволяват на разработчиците да правят игри с невероятни специални ефекти и зашеметяващи симулации ", каза Тони Тамаши, старши вицепрезидент на отдел Съдържание и технологии в NVIDIA.

Трите рендиращи техники GameWorks включват: NVIDIA Volumetric Lighting, NVIDIA Hybrid Frustum Traced Shadows (HFTS) и NVIDIA Voxel Accelerated Ambient Occlusion (VXAO) както и разширенията за библиотеката NVIDIA® PhysX® : NVIDIA PhysX-GRB и NVIDIA Flow.

Кодовете за отключване на библиотеките GameWorks както и за технологиите NVIDIA Volumetric Lighting и демото на FaceWorks са достъпни за разработчиците от днес чрез GitHub, а скоро се очакват и тези за NVIDIA HairWorks, HBAO+ и NVIDIA WaveWorks.

Повече информация за NVIDIA GameWorks ще откриете на страницата: https://developer.nvidia.com/.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.