NVIDIA пуска нов пакет "Forge Your Army"с безплатно копие на играта Middle-earth: Shadow of War

Дата: 27 Септември 2017г.

NVIDIA пусна пакетът "Forge Your Army". За ограничен период от време, геймърите могат да получат безплатно Middle-earth: Shadow of War при покупка на графична карта, PC система или ноутбук оборудвани с GeForce GTX 1080 Ti или GeForce GTX 1080. Бъндълът e наличен до 16 октомври 2017 г. или до изчерпване на количествата.

Графични настройки за Middle-earth: Shadow of War

Препоръчителната графична карта за Middle-Earth: Shadow of War е GeForce GTX 1060, която ще осигури оптимална игра с 1080P 60 FPS и High настройки. Също така, за потребителите, които искат да играят Middle-earth: Shadow of War с високата резолюция и Ultra настройки, графичните карти GeForce GTX 1080 и 1080 Ti предлагат най-доброто представяне от този клас и най-добрият игрален опит.

Middle-earth: Shadow of War с NVIDIA Ansel

На Gamescom NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment и Monolith Productions обявиха съвместно сътрудничество за PC версията на Middle-earth: Shadow of War. Играта ще разполага с NVIDIA Ansel, фотографският in-game инструмент на NVIDIA. Компанията работи с Monolith и върху други напреднали PC технологии, като висококачествено динамично (HDR) осветление, което създава по-широка гама от цветове и яркост и прави играта по-реалистична и потапяща.

Ansel е новаторски начин за заснемане на изображения в играта. Снимките могат да се правят от всяка позиция, могат да се коригират с филтри, могат да се заснемат HDR изображения във формати, запазващи качеството и всички тези 360-градусови екранни снимки могат да бъдат споделяни с телефон, PC или VR слушалки. Повече подробности за тези функции можете да намерите на страницата Ansel Technology.

Пакетът ”Forge Your Army” е наличен в България чрез Desktop.bg.

За Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War™ е продължение на високо оценената игра Middle-earth: Shadow of Mordor™, носителка на повече от 50 награди в тази индустрия– като Игра на годината на Game Developers Choice Awards 2015, Изключителна иновационна игра на Gaming la D.I.C.E. Awards 2015 и награда BAFTA за дизайн.

Сходни връзки:

Историята "Forge your Army" с препоръчителни настройки на GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/shadow-of-war-geforce-gtx-bundle-recommended-gpus

Информация за пакета 'Forge Your Armacy' на GeForce.com:

https://www.geforce.com/hardware/10series/middle-earth-shadow-of-war-bundle

Статия на l GeForce.com за ролята на NVIDIA в разработването на Middle-earth: Shadow of War:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/middle-earth-shadow-of-war-adds-ansel-hdr-sli

Уебсайта Middle-earth: Shadow of War:

https://community.wbgames.com/t5/Shadow-of-War/ct-p/ShadowOfWar

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.