NVIDIA пуска услугата GeForce Now за облачен гейминг

Дата: 01 Октомври 2015г.

София, България – 1 октомври 2015 – Днес NVIDIA пуска услугата за облачен гейминг GeForce NOW за устройствата от гамата SHIELD. Новата услуга намалява времето за чакане при свалянето на игрите и с помощта на технологията за стрийминг NVIDIA едни от най- популярните игри като The Witcher 3: Wild Hunt ще могат да бъдат сваляни за около 30 секунди.
Гейм колекцията включва добре познати заглавия, сред които LEGO и Batman Arkham. Потребителите могат лесно да намерят любимите си игри чрез функцията за гласово търсене, търсенето по категории или просто да разглеждат най-популярните заглавия в каталога.
GeForce NOW е първата гейминг услуга в облак, която позволява стрийминг в 1080p и 60 кадъра в секунда. Цената на месечния абонамент е 7,99 американски долара, а членовете могат да се възползват от услугата безплатно първите 3 месеца. GeForce NOW, с над 50 включени заглавия е налична от 1 октомври в Западна Америка, Европа и Япония.
Цяло десетилетие NVIDIA разработва технологията, която се крие зад GeForce NOW, така, че услугата да позволява стрийминг на графика чрез устройствата SHIELD със стандарта и качеството на GeForce GTX.
GeForce NOW е услуга проектирана, създадена и управлявана от NVIDIA. Технологията зад услугата е създадена специално за игри. Сред новостите се намират гейминг контролер с ниска латентност, специално създаден за устройствата SHIELD, Tegra процесори и вграден гейминг двигател в сървърите поддържани от GeForce GTX.
За повече информации относно NVIDIA:
Следете блога NVIDIA, както и социалните мрежи на компанията Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn и Instagram.
Видеоклиповете NVIDIA са налични в YouTube, а снимки NVIDIA , можете да намерите в Flickr.
Използвайте приложението Pulse , за да сте в течение с новините около NVIDIA. 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.