На 23-ти октомври отваря врати първата по рода си BitBank1 в Европа

Дата: 21 Октомври 2014г.

 На 23-ти октомври отваря врати първата по рода си BitBank1 в Европа


На 23-ти октомври с официално откриване ще отвори врати първата в Европа BitBank1- място за покупко-продажба на Bitcoin-и. BitBank1 се намира в кв.Студентски град, „Търговски Център IRIS”. На празничното откриване ще присъстват редица експерти от биткойн общността, дошли да споделят опита си с революционната крипто валута - биткойн. Сред присъствашите специалисти ще са председателят на Българската Биткойн Асоциация - Павел Чорбаджийски и собственикът на сайт за биткойни - Владислав Драмалиев.
Инициаторът на събитието - Стамен Горчев ще презентира своя проект и неговото развитие и усъвършенстване, а също ще представи много любопитни факти за виртуалната валута на бъдещето. Проектът има за цел да промени представата за парите в България и същевременно – да привлече вниманието към иновацията - биткойн, който освен виртуална валута е най-лесният и бърз начин за разплащане в Света.
Както и останалите видове валута, биткойнът се ползва за продажбата на разнообразни стоки – от покупка на софтуер до плащане на чаша кафе. Валутата е създадена чрез математическа формула в процес, назоваван „биткойн копаене”. Ключът в тази формула е, че броят на биткойни по презумпция не може да надхвърли 21 милиона. Днес има около 12 млн. биткойна в обращение, а максимумът, който може да се генерира, е 21. Биткойнът е пуснат през 2009 г. като валута, свободна от правителствен контрол - напълно дигитално разменно средство за една дигитална епоха, в която живеем сега!

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

BitBank1

BitBank1

Адрес:
кв. студентски град, бизнес сграда " Ирис "