Научи лесно английски език – топ 5 мобилни приложения

Дата: 02 Април 2014г.

Информацията е един от най-ценните дарове. Развитието на технологиите, на уеб и мобилните приложения прави достъпа до ценна информация по-лесен и в много случаи може да улесни живота ни. Искаш да научиш английски език? Защо не го направиш по удобен начин – директно от смарт телефона си?

Предимства на изучаване на английски език от мобилния:

1. Удобство - мобилността на смарт телефоните дава свободата и възможността за учене по всяко време, без да е необходимо да посещаваш учебна зала, да ползваш учебници или други материали.

2. Ефективност - повечето приложения са изключителни и добре организирани, със семпъл и същевременно интуитивен дизайн, и много лесни за употреба.

3. Обвързване – ако обичаш джаджите и технологиите няма да намериш по-забавен начин за научаване на английски език. Добра възможност да съчетаеш полезното с приятното за едно по-светло бъдеще.

Топ 5 мобилни приложения за научаване на английски език:

1. Duolingoнапълно безплатно приложение достъпно за Android и Iphone устройства. Наградено, абсолютно заслужено с титлите „Apple – app of the year“ и „Google play’s – best of the best“. Приложението поднася новата информация по достъпен и лесно усвоим начин. Има и страхотна система за мотивиране и напомняне, че е дошло времето да отделиш няколко минутки и напреднеш с английския език.

2. Busuu – страхотно приложение достъпно за Android и Iphone устройства. Голям негов плюс е, че освен обучение на ученици, студенти и възрастни има и специална програма насочена към най-малките. Децата се забавляват и едновременно с това учат английски, чрез внимателно структуриран и вълнуващ курс от основни думи и образователни игри! Носи наградата на PC Magazine’s “Best Free Language Learning App 2013”. Безплатни и платени нива!

3. SpeakingPal English Tutor – високо интерактивно приложение достъпно за Android и Iphone устройства. Характеризира се с поредица от мини уроци по около 5 минути, за да няма никой извинение, че не може да отдели 5 минути дневно за научаване на английски език. Софтуерът разпознава речта и пресъздава „реален“ видео разговор. Над 10 награди последните от които са Winner of 2013 SXSWedu in Higher Education (US) и Winner of 2013 Learning Awards for Innovative Learning Service (UK). Безплатни и платени нива!

4. Voxy - достъпно за Android и Iphone устройства. Искаш развитие в кариерата си? Желаеш да пътуваш по света и да намериш нови приятели? Искаш да разбираш английския език по филми, предавания и медии? Искаш да достигнеш по-високо ниво на TOEFL? Voxy е персонализиран курс по английски език, който може да ти помогне да постигнеш всичко това. Безплатен достъп за 7 дни!

5. MyWordBook - достъпно за Android и Iphone устройства. Предлага прекрасен приятен начин за научаване на нови думи, чрез набор от интерактивни флаш карти. Безплатни и платени компоненти!

Източник: Езикова Школа Омега – курсове по английски език - http://omegals.com/obuchenie_na_angliiski_ezik.php
Развий знанията си по английски език и рано или късно те ще ти се отплатят!

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".