Най- новият game ready драйвер за дългоочакваната игра Destiny 2 е наличен от днес

Дата: 24 Октомври 2017г.

Днес е официалното лансиране на франчайза Destiny за PC, а GeForce геймърите са ”Game Ready”, след като вече излезе и най-новият драйвер за Destiny 2. Този драйвер ще оптимизира, също така и играта Assassin's Creed Origins.

Драйверите NVIDIA Game Ready предлагат най-добрата практическа работа за GeForce геймърите, в момента на пускането на играте. Като доказателство за качество, всеки Game Ready драйвер разполага със сертификат WHQL от Microsoft.

На събитието E3 2017, NVIDIA обяви сътрудничество с Bungie (създатели на хитовите игри Halo и Destiny) и Activision относно франчайза Destiny за PC, заедно с дългоочакваната Destiny 2. Дългогодишният опит на NVIDIA в областта на игрите и хардуера, помогна за адаптирането на функционалните възможности на PC платформата на Destiny 2, за постигането на максимални ползи от изпълнението на графичните карти GeForce® GTX серия 10 за PC.

Безплатна игра Destiny 2 при закупуване на графична карта GeForce

Ако закупите графична карта GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080 , PC или лаптоп оборудван с една от тези карти, ще получите безплатно играта Destiny 2. Бъндълът е наличен в България чрез desktop.bg до 29 ноември 2017.

Полезни връзки:

Историята на Game Ready драйвера на GeForce.com:

http://www.geforce.co.uk/whats-new/articles/destiny-2-game-ready-driver

Свалете Game Ready драйвера:

https://www.geforce.co.uk/drivers

 

Ръководство за графика и изпълнение за играта Destiny 2 на Geforce.com:

https://www.geforce.co.uk/whats-new/guides/destiny-2-pc-graphics-and-performance-guide

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.