Не се чудете как, а вижте

Дата: 15 Март 2012г.

ITCE стартира инициатива по заснемане на кратки видео материали на актуални теми, водени от висококвалифицирани консултанти. По този начин ще се възползваме от възможността да споделим нашия опит с вас, да помогнем за разрешаването на съществуващ проблем или просто да представим идея, която може да ви е от полза.
Замисляли ли сте се, че обикновено хората използват малка част от функционалността на програмите, с които работят ежедневно? Доколко вие самите използвате всички функционалности?
 

Димитър Димитров, сертифициран консултант в IT Service Management практиката на ITCE и MCTS: Project Professional,  представя  използването на споделен ресурс при управление на тестови среди и какво да направим, когато този ресурс е ограничен. Гледайте неговото видео: Управление на тестовите среди като споделен ресурс с MS Project Professional 2010

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

ITCE

ITCE

Адрес:
бул.Цариградско шосе 115Г, ет.1
Телефони:
02/44 00 444