Новата гама автомобилни камери Mio заснема кадри в зашеметяваща Extreme HD резолюция

Дата: 21 Юли 2015г.

  • Резолюция Extreme HD 1296p (2304 x 1296p): По- ясни изображения с моделите Mio MiVue 658 WIFI, 658 Touch и R30
  • Mio MiVue 658 WIFI: За първи път шофьорите могат да се възползват от видеорегистратор с безжична технология
  • MiVue R30 е първата автомобилна камера Mio, вградена в огледалото за задно виждане

Mio Technology пуска на местния пазар серията автомобилни камери MiVue 600 с 2.7-инчов сензорен екран и висококачествено заснемане в Extreme HD резолюция при моделите Mio MiVue 658 WIFI и 658 Touch и Full HD заснемане за модела 638 Touch.

MiVue R30 е дигитална камера, която се захваща за огледалото за задно виждане, заснема всяко пътуване в Extreme HD резолюция и дава възможност за преглед на записите на 4.3 инчов екран.

Ясни изображения, дори при слаба светлина

За първи път серията MiVue включва автомобилни камери, които имат способността да заснемат повече от 30 кадъра в секунда при резолюция Extreme HD или Full HD. Камерите MiVue 658 Touch, 658 WIFI и R30 са Вашия надежден свидетел на пътя, на който можете да се доверите по всяко време.

Обективът на новите автомобилни камери е с широк ъгъл на заснемане и притежава оптична система от шест стъклени лещи за ясни изображения, дори в условия на ниска осветеност.

Безжична технология за удобство и лекота на използване: MiVue 658 WIFI

Моделът MiVue 658 WIFI позволява осъществяването на безжична връзка между устройството и смартфон за лесно изпращане на видеоклипове, архивиране или споделяне в социалните мрежи чрез инсталиране на приложението MiVue на смартфон с операционна система Android или iOS .

Автомобилната камера MiVue 658 WIFI създава и изпраща видео файлове с изображения, заснети 10 секунди преди и след евентуален сблъсък на автомобила, до свързания безжично смартфон, на който е инсталирано приложението MiVue.

Дискретно заснемане на пътуването с Mio MiVue R30

Новият модел R30 е идеален за шофьорите, които искат да комбинират добри характеристики и функционалност. Видеокамерата се захваща за огледалото за задно виждане с помощта на гумени ленти и по този начин получавате устройство с двойна функционалност : огледало и записващо устройство.

Mio MiVue R30 е с дебелина само 12 милиметра, като не се взема впредвид обектива, а най- тънката част е 9 милиметра. LCD екранът на MiVue R30 е 4.3 инча, а сензорните бутони са удобно разположени в предна част за удобство.

Защита и сигурност по време на шофиране

Някои модели от новата серия Mio MiVue разполагат с вграден GPS модул, който записва местоположение, посока, скорост, дата, час и географски координати. Чрез него получавате подробна информация за избрания маршрут, след което с помощта на приложението MiVue можете да видите избраният път в Google Maps. Камерата R30 разполага със система за предупреждение при напускане на пътната лента (LDWS), която предупреждава със звуков и визуален сигнал при всяко неволно отклонение от пътя.

Видеокамерите започват заснемане още при запалване мотора на автомобила. Освен това, устройствата могат да бъдат настроени в режим на непрекъснат запис. Камерата ще се включи автоматично и ще започне запис, когато засече движение или неочакван удар, дори когато не сте в колата.

Вграденият G сензор ще запише всяко шоково движение на автомобила и ще покаже мястото, произхода и силата на въздействие при евентуален удар. Като свържете устройството към компютър може да проседите цялата информация при евентуален сблъсък, поради което вие винаги ще знаете кога, къде и какво се е случило.

Наличност

Новата гама автомобилни камери MiVue може да разгледате или закупите на страницата на eMAG.bg

За Mio Technology
Mio разработва и предлага на пазара продукти, които позволяват на потребителите да се възползват от най-новите подобрения в областта на мобилните услуги. Компанията е основана през май 2002 г. и развива своята дейност в Тайван, Китай, Европа, Северна Америка, Австралия, Япония и Южна Корея. В момента Mio има над 900 служители по целия свят и предлага своите продукти в над 38 страни.
Продуктите Mio се предлагат в България чрез онлайн магазина eMAG.bg: http://www.emag.bg

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.