Новата версия на SugarCRM 6.5 – още по-сладка и с много нови възможности

Дата: 26 Юни 2012г.

Какво е новото в SugarCRM 6.5?

  • Нов потребителски интерфейс

Обновеният потребителски интерфейс прави търсенето и работата с информацията в SugarCRM по-лесни от всякога. Комбинирани са три потребителски панела в един нов, така че времето за навигация е минимизирано, а това позволява повече продуктивна работа със системата.
По-ефективно търсене

Търсенето на информацията, която Ви е нужна, дори и по цяла дума, е много бързо и максимално улеснено. Топ резултатите са достъпни само с натискането на няколко бутона, като сами избирате дали да търсите във всички Sugar модули или само в определени такива. Да откриете желаните данни в новата версия на SugarCRM е като използването на любима Ви Интернет търсачка: бързо, интуитивно и предсказващо.
 

  • Подобрен Sugar календар

Подобренията в Sugar календар ще се превърне във Ваш любим помощник. С новия интуитивен интерфейс на календара имате възможност да подновявате и създавате с лекота повтарящите се срещи и обаждания, както и да променяте продължителността им. Подобренията в CRM системата Ви позволяват да изпращате автоматични напомнящи имейли преди Вашите срещи и по този начин да повишите ефективността им. Получавате възможността да поканите на среща дори партньори и клиенти, чиито контакти не са въвeдени в SugarCRM.
 

  • SugarCRM 6.5 спестява време

SugarCRM 6.5 е по-бърза от всякога. Ще зареждате различните страници в програмата още по-бързо и ще обменяте информация още по-ефективно. Всичко е „по-енергично“ и по-забавно с новата SugarCRM 6.5.

Вижте какво още ще Ви предложи SugarCRM 6.5, като се свържете с консултант на Microinvest, който персонално ще Ви представи възможностите на системата. За повече информация се свържете с нас на 0700 44 700 или на имейл marketing@microinvest.net. 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.