Новостите около NVIDIA от изминалата седмица

Дата: 25 Септември 2017г.

  • 50.000 кода за Middle-Earth: Shadow Of Mordor предоставени безплатно на потребителите на GeForce Experience (общата стойност на кодовете достига 3 милиона долара)
  • Пускаме нов Game Ready драйвер за Project Cars 2 и Call of Duty: WWII BETA
  • Raiders of the Broken Planet разполага с технологиите Shadowplay Highlights и Ansel
  • Paragon разполага с Shadowplay Highlights

Нов Game Ready драйвер за играта Project Cars 2!

При лансиране на нова игра е от съществено значение да разполагате с най-доброто графично качество особено ако става въпрос за VR заглавие, където геймплей грешките и бъговете в играта могат да въздействат на цялостния игрален опит. Game Ready драйверите предлагат най-доброто игрово изживяване, чрез оптимизиране на производителността и латентността, двата основни компонента за ненадминатVR опит.

Новият драйвер ще предложи най-доброто VR изживяване за Project Cars 2 и EVE Valkyrie: Warzone, както и отворената бета версия на новата игра From Other Suns.

Game Ready драйверите са налични от деня на стартиране на новите PC заглавия

Инженерите на NVIDIA работят усилено, така че в деня на пускане на играта Game Ready драйверите да са достъпни за най-популярните компютърни заглавия. Като доказателство за качество, всеки драйвер е сертифициран с WHQL от Microsoft. Новият драйвер предлага оптимално компютърно изживяване за заглавия като: Project Cars 2, Call of Duty: WWII open beta, Total War: WARHAMMER II, Forza Motorsport 7, EVE: Valkyrie – Warzone, FIFA 18, Raiders of the Broken Planet и Star Wars Battlefront 2 open beta.

Технологиите ShadowPlay Highlights и Ansel са налични в Raiders of the Broken Planet, а в Paragon може да се използва Highlights

Друг важен аспект за NVIDIA Game Ready драйверите е, че те се използват като платформи, където потребителите на GeForce могат да разчитат на новите функции. По този начин феновете на Raiders of the Broken Planet имат достъп до NVIDIA ShadowPlay Highlights и NVIDIA Ansel чрез новия драйвер, а любителите на Paragon имат достъп до ShadowPlay Highlights.

EVE Valkyrie: Warzone разполага с Multi-Res Shading за своята Desktop версия

EVE Valkyrie: Warzone разполага с Multi-Res Shading (MRS) от NVIDIA VRWorks SDK както за desktop версията, така и за VR. MRS е новаторска техника за рендиране при VR, при която всяка част от картината се изобразява при оптимална разделителна способност за възпроизведен кадър. EVE Valkyrie: Warzone е втората игра, която може да се възползва от MRS за десктоп, постигайки подобрение от 51%.

Call of Duty: WWII BETA

NVIDIA инвестира много в оптимизирането на драйвери, които предлагат ненадминато игрово изживяване, дори ако играта все още е в процес на разработка. Затова новият драйвер също може да се използва за open beta версията на Call of Duty: WWII. Драйверите NVIDIA Game Ready еволюират заедно с игрите.

Middle-earth: Shadow of War е вече тук! 50.000 GeForce Experience потребителя ще получат една Middle-earth: Shadow of Mordor игра

Вярваме, че сме намерили най-добрия начин да благодарим на потребителите на GeForce Experience за подготовката им за Middle-earth: Shadow of War (която ще бъде пусната на 10 октомври): NVIDIA ще предостави на потребителите 50 000 копия Middle earth: Shadow of Mordor.

Middle-earth: Shadow of Mordor е посочвана многократно в класации като игра на годината.

Middle-earth: Shadow of War е заглавие от типа екшън на открито RPG, което носи новата низположна нишка на Средната земя: Сянката на Мордор и има временно действие между периода, описан в "Хобитът" и "Властелинът на пръстените".

NVIDIA обяви на Gamescom, че си сътрудничи с Warren Bros. Interactive Entertainment и Monolith Productions върху PC версията на Middle-earth: Shadow of War. Играта ще се възползва от технологията за заснемане NVIDIA Ansel, част от GeForce Experience. Заедно с Monolith Productions, NVIDIA ще добави още една визуална полза чрез HDR графики, които ще обогатят чувството за реализъм и потапяне в играта.

Сходни връзки:

Подаръците GeForce Experience на GeForce.com

http://www.geforce.com/geforce-experience/giveaways-en

Новият Game Ready драйвер:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/project-cars-2-total-war-warhammer-ii-game-ready-driver

Свалете Game Ready драйвер:

https://www.geforce.com/drivers

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".