Новото приложение ДСК Смарт на Банка ДСК за Windows устройства задава нови посоки на развитие

Дата: 16 Декември 2013г.

Като традиционен лидер в банкирането на дребно в България, Банка ДСК винаги се стреми да отговаря и да предугажда нуждите на своите клиенти. През 2006 г. Банката стартира своя платформа за интернет банкиране, а с динамичното и непрекъснато развитие на мобилните устройства и превръщането им в основна необходимост в живота на младите хора, и в стремежа си да бъде актуална и да привлича младите със своите решения, през 2011 г. Банката предложи на клиентите си приложение, което ще им позволи да управляват банковите си сметки през мобилни устройства. Това и отчасти винаги е бил ключът към успеха на институцията - традицията Банката да осъществява връзка с клиентите на ранен етап от животи им, когато те все още са потенциални клиенти.

Решението за мобилно банкиране през операционна система Windows се наложи и от посоката на развитие на пазара - от услуги, които не зависят от крайното устройство като интернет браузър, към услуги, които зависят от крайното устройство като мобилни телефони и таблети. През 2013 г. Банка ДСК допълни гамата си от мобилни приложения, опериращи под различни операционни системи, и с приложение под Windows и внедряването му вече е факт.

Приложението ДСК Смарт (DSK Smart) за Windows 8 е част от платформата за електронното банкиране ДСК Директ и осигурява възможност за мобилно банкиране чрез смарт устройства. С новото приложение за Windows 8 Банка ДСК осигурява на своите клиенти още една възможност за банкиране през платформа на Microsoft за мобилни телефони и таблети, предлагайки и по-висока скорост на банковите трансакции. ДСК Смарт за Windows 8 осигурява мобилно банкиране за пълната гама от платформи за мобилни устройства и дава възможност на Банката да персонализира и моделира услугите си, както и да достига до клиентите си по-бързо през мобилните им устройства. На потребителите ДСК Смарт предоставя индивидуална банкова информация и достъп до техните разплащателни сметки, депозити и кредити, както и подробна информация за постъпления и направени преводи, възможност за извършване на преводи между лични сметки, дори и в различни валути, за плащане на задължения за ток, вода и др. С ДСК Смарт клиентите на ДСК могат да извършват плащания към над 100 комунални доставчика в страната бързо и удобно, докато пътуват в метрото или чакат на опашка.

За да покажат в детайли ДСК Смарт на потребителите, за първи път в България Банка ДСК и Майкрософт България организираха демонстрации в 10 клона на Банката в София, Бургас, Варна и Пловдив, където клиентите могат да изпробват приложението с помощта на специално обучени за целта експерти, а Банката е отворена за обратната връзка на клиентите, включително и на Facebook страницата си. Потребителите на приложението вече предлагат различни идеи, включително и през социалните медии, а в това Банка ДСК вижда възможна основа за разработване на нови услуги.

С приложението ДСК Смарт за Windows 8 Банка ДСК не само отговаря на нарастващия интерес, особено сред по-младите клиенти, към банкирането в движение - през мобилен телефон или таблет, но получава и полезна възможност за поглед отвътре към услугите. Банката вижда голям потенциал в развитието на банкирането през мобилни устройства, особено таблети, а ДСК Смарт за Windows 8 дава възможност за нови разработки, затова и в бъдеще се предвижда нов проект с Майкрософт България за използване на мобилни устройства от банковите служители. 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090