ОПТИМ-АЛ в топ 50 на технологичните компании в Европа

Дата: 20 Октомври 2017г.

През месец август 2017 година ОПТИМ-АЛ беше включена в Top 50 in Technology на международното издание Acquisition International Magazine. Класацията обхваща технологичните компании в цяла Европа, а фирмата беше избрана в нея като доставчик на ИТ решения и софтуер за производството и логистиката.
Тази награда е продължение на усилията на фирмата да внедрява нови технологии и решения в производството, логистиката, проследяването на активи, събирането на данни и т.н., и е доказателство за иновативния подход на компанията.
В изданието е публикувано интервю с управителя на ОПТИМ-АЛ, който дава повече информация за приложението на предлаганите решения и подчертава значението за избора на фирмата в престижната класация: „Щастливи сме от избора ни в Top 50 in Technology award и това ни прави горди от усърдната работа, и ни мотивира да постигаме успехи във всичко, което вършим“.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.