Община Нови Пазар с модерно и надеждно приложение за управление на Профил на купувача

Дата: 30 Септември 2015г.

Община Нови Пазар вече разполага със собствен и съобразен със Закона за обществените поръчки (ЗОП) Профил на купувача. Договорът за инсталация, поддръжка и обучение за работа с приложението бе сключен със софтуерна компания НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД. За новия си клиент фирмата извърши и услуга по прехвърляне на отминали обществени поръчки (от ноември 2014г.) – архивиране.

Малко повече информация относно Профила на купувача

Преди малко повече от година (на 13.05.2014г.) бе променен законът за обществените поръчки (ЗОП). Допълнена бе и глава Втора, раздел III, касаеща Профила на купувача. Според новия текст от 1.10.2014г. Възложителите на обществени поръчки трябва да публикуват в свой Профил на купувача документите, които се създават в процеса на възлагане и изпълнение на обществените поръчки, при това по определен ред и в конкретни срокове. Така от място за публикуване на избрана от Възложителя информация, Профилът на купувача се превърна в място, на което Възложителят трябва да публикува и управлява посочената в закона информация – предварителни обявления, решения за откриване на процедурите, документация за участие и т.н. Информацията, която публикува трябва да бъде предоставена за публичен достъп. Профилът на купувача трябва да представлява или обособена секция в уеб сайта на Възложителя или да се намира на друг интернет адрес.

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага готово решение – уеб базирано приложение за управление на Профила на купувача, отговарящо на всички посочени в закона изисквания.

Приложението разполага със следните функционалности:

• липса на ограничение за броя на обществените поръчки, които могат да бъдат качвани;
• липса на ограничение за броя на служителите, които могат да използват софтуера за управление на Профила на купувача с опция за управление на достъпа (задаване на роли);
• готови шаблони за изискуемите документи;
• техническа поддръжка;
• защита и архивиране на публикуваната в Профила на купувача информация;
• възможност за проследяемост на версиите на качените документи;
• автоматично показване на дата и час на публикуване;
• пълен контрол върху качените документи;
• възможност за интеграция с уеб сайта на Възложителя;
• автоматично управление на срока на публикуване;
• календар;
• бърза навигация;
• поле за търсене
• и др.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

NIT-New Internet Technologies LTD

NIT-New Internet Technologies LTD

Адрес:
гр.София, ул. Хан Аспарух 60 офис 1
Телефони:
+359 2 8505364