Официално откриване на новия централен офис на международната компания за IT услуги Endava в София

Дата: 18 Септември 2017г.

За нас е удоволствие да ви поканим на официалното откриване на новия централен офис на международната компания за IT услуги Endava в София. Церемонията по преразвянато на лентата ще се състои на 18 септември 2017 година (понеделник) от 11.00 часа в Милениум Център, ет. 10. Домакин на събитието ще бъде г-н Джон Котерел, Главен изпълнителен директор на Endava за цял свят, а гости представители на браншови организации, обучителни институции и правителствени организации.
В 12.00 часа представителите на медиите ще имат възможност за среща с г-н Котерел и г-жа Даниела Анева, и.д. Управляващ директор на офиса в София. На място ще можете да разберете повече за:
Инвестиции и планове за развитие на компанията у нас и увеличението на екипа до 2020 година
Защо Endava избра София за един от основните си центрове за разработка на софтуерни решения
Каква е стратегията на компанията да се превърне в предпочитан работодател на висококонкурентния пазар у нас
Да разгледате някои забавни решения за комбиниране на работа и релакс в новия офис
Разбира се, Джон Котерел ще се радва да отговори и въпросите ви, свързани с глобалнте тенденции в сектора.
Еndava e международна компания за предоставяне на IT услуги. Вече 16 години обслужва световни лидери от финансовия, застрахователния, телеком и медийния сектор, дистрибуторските мрежи и туризма. За финансовата година 2015-2016 реалзира приходи от над 115 млн. GBP (126 млн. евро). Разполага с мрежа от 18 офиса в цял свят - в САЩ (с основен център в Силиконовата долина) и Европа (Лондон, Франкфурт, Амстердам и др.) с над 3800 висококвалифицирани специалисти. Стратегическите центрове на Endava за разработка на софтуерни решения са в България, Румъния, Сърбия, Македония, Молдова и Колумбия. През годините Endava се утвърждава като предпочитан работодател с редица награди на пазарите, на които оперира.
За Джон Котерел – Главен изпълнителен директор на Endava
Кариерата си в ИТ индустрията Джон започва в международната компания Hoskyns (now Capgemini), където създава и развива звеното за аутсорсинг на бизнес процеси, като за 5 години създава успешно работещ екип от 450 професионалисти. През февруари 2000 година основава компанията Concise, която през 2006 година се слива с Compudava. Така се слага началото на международната компания и бранда Endava.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090