OnTarget обявява поредното безплатно обучение, което ще реализира мотивираните млади хора в ИТ сферата.

Дата: 07 Април 2017г.

 

 Стартира кандидатстването за инициативата "Спонсорирано обучение по QA и работа". Ние възприемаме това като лична мисия – да помогнем на хората с амбиция да се развиват. В OnTarget сме създали качествен и достъпен модел за обучаване, където ще придобиете практически опит за отлични резултати в бъдеще. Умели лектори ще работят за успеха на курсистите и тяхната реализация в бранша. Предишният опит не е задължителен, само силната мотивация. Успешно завършилите „Спонсорирано обучение по QA и работа” ще започнат своята кариера в Евро Геймс Технолоджи. През годините сме обучили екипи за езици като Java, JavaScript и C++. Квалифицирали сме над 700 човека и повече от 200 работят в ЕГТ. Към днешна дата, голяма част от тях са се доказали като професионалисти и заемат ръководни позиции.


 
Знаем, че да намериш работа на която да се наслаждаваш е важно, но не е единственият определящ фактор. Трябва добре да разбираш ежедневните си задължения и какви професионални умения са ти нужни за специалността. Състояниетo на пазара на труда в България, ни вдъхновява да предлагаме нови кадри на ИТ индустрията. Осигуряване на качеството (QA) е систематичен процес, който определя дали продуктите отговарят на очакванията на клиентите. Трябва да обичате предизвикателствата, защото без съмнение, софтуерното тестване е такова по ред причини. Не забравяйте също, че тази сфера не спира да се развива и ще имате сигурно работно място, и прилични финансови доходи, поне в обозримото бъдеще.

Ако сериозно се замисляте да станете QA, следващата стъпка е да кандидатствате за обучение при нас.


Очакваме вашите CV-та на имейл: betina@ontarget.bg
За допълнителни въпроси се свържете с нас на: 0894 772258.

 

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

ОнТаргет Трейнинг

ОнТаргет Трейнинг

Адрес:
София, жк Стрелбище, ул. Нишава 163 вх. Б, ет. 1-2
Телефони:
+359 894 77 22 58