Open Beta версията за Destiny 2 идва с Game ready драйвер

Дата: 28 Август 2017г.

На събитието PC gaming, което се проведе в понеделник на Gamescom , NVIDIA пусна нов Game Ready драйвер за open beta версията на Destiny 2. Този нов драйвер дава на GeForce геймърите възможността да използват ShadowPlay Highlights в PlayerUnknown’s Battlegrounds, Ansel в Pro Evolution Soccer 2018 и да играят Ark:Survival Evolved, F1 2017 и Quake Champions, игра която все още е в процес на разработка.

’Game Ready’– Destiny 2 Open Beta

NVIDIA си сътрудничи с Bungie и Activision, за да осъществи франчайза Destiny на PC. Новият Game Ready драйвер включва поддръжка за версията open data на Destiny 2. Game Ready драйверите имат за цел да има за цел да осигурят на геймърите най-доброто преживяване всеки път, когато играят. Драйверите се развиват в съответствие с развитието на основните заглавия, които излизат с нови функции и съдържание чрез патчове и DLC.

PUBG с NVIDIA ShadowPlay Highlights, PES 2018 с NVIDIA Ansel

Друго важно качество на драйверите NVIDIA Game Ready е, че те често се използват като механизъм за предлагане на нови функции за GeForce потребителите. Този Game Ready драйвер е оптимизиран, за да добави NVIDIA Highlights на PlayerUnknown’s Battlegrounds. Сега почитателите на PlayerUnknown’s Battlegrounds могат да заснемат и да споделят най-добрите моменти в играта, като използват NVIDIA ShadowPlay Highlights. Този инструмент автоматично улавя най-важните постижения от играта, както във видео формат, така и под формата на екранна снимка и им позволява да споделят своите любими моменти във Facebook, YouTube или Imgur.

Този драйвер дава възможността да се използва NVIDIA Ansel за Pro Evolution Soccer 2018. PES 2018 е първата спортна игра, която ще поддържа Ansel! Ansel е новаторски начин за заснемане на изображения в играта. Снимките могат да се правят от всяка позиция, могат да се коригират с филтри, могат да се заснемат HDR изображения във формати, запазващи качеството и всички тези 360-градусови екранни снимки могат да бъдат споделяни с телефон, PC или VR слушалки. Повече подробности за тези функции можете да намерите на специалната страница Ansel Technology.

’Game Ready’ за Ark: Survival Evolved, F1 2017 и Pro Evolution Soccer 2018 от деня на тяхното лансиране

Налични в деня на официалното лансиране на игрите, даже и преди това , драйверите NVIDIA Game Ready предлагат на GeForce потребителите най- доброто гейминг изживяване, защото инжинерите на NVIDIA непрекъснато оптимизират производителността им. Допълнително доказателство за качество е фактът, че всеки GameReady драйвер е WHQL сертифициран от Microsoft. Новите драйвери са готови за официалната поява на Ark: Survival Evolved на 29 август, F1 2017 на 25 августt и Pro Evolution Soccer 2018 на 12 септември.

Сходни връзки:

За Game Ready драйверите на GeForce.com
https://www.geforce.com/whats-new/articles/destiny-2-pc-open-beta-game-ready-driver

Свалете Game Ready драйвер:
https://www.geforce.com/drivers

За PUBG и ShadowPlay Highlights на GeForce.com:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/playerunknowns-battlegrounds-adds-shadowplay-highlights-and-hbao-plus

За PES 2018 и Ansel на GeForce.com:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/pro-evolution-soccer-2018-for-pc-adds-nvidia-ansel

NVIDIA ShadowPlay Highlights на GeForce.com:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-experience-shadowplay-highlights

NVIDIA Ansel на GeForce.com:
https://www.geforce.com/whats-new/articles/ansel-revolutionizing-game-screenshots

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.