Опознайте тънкостите на Spring и използвайте пълните му възможности: Spring the Ripper - поредният технологичен уебинар на Luxoft

Дата: 02 Септември 2014г.

Евгени Борисов е лектор с многогодишен опит и собственик на консултантска агенция InWhite, който за първи път ще се представи в поредицата технологични уебинари на Luxoft с лекция на тема: "Spring the Ripper.” Евгени е убеден, че само ако наистина познавате в детайли Spring, инструмента за RTS (стратегии в реално време) с отворен код в компютърните игри, можете да се възползвате максимално от предоставената функционалност. От 2001 г. до сега Евгени Борисов е работил като Java Developer, Team Leader, Java Architect и Java Trainer. Неговата фирма InWhite Consultancy е специализирана в иновативни технически решения, базирани на: Java, JEE, Spring, Gradle, Maven, Jenkins, Artifactory, CI, TDT (JUnit, Spock) и Groovy.
Серията от технологични уебинари на Luxoft (LTS) предоставят на IT професионалистите по целия свят възможността да споделят своя опит, създавайки глобална образователна платформа IT Knowledge. LTS е следващото поколение образователна инициатива, насърчаваща споделянето на опит между експерти в областта на отворения код. Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват в уебинарите чрез Youtube канала на Luxoft .
В тази сесия Евгени Борисов ще обясни какво трябва да знаем за Spring и ще акцентира на това че, за да използвате Spring по най-ефективния начин, вие трябва да познавате с детайли начина му на работа. Само когато наистина сте опознали в дълбочина Spring, ще можете оптимално да използвате възможностите на платформата. Вие ще можете да персонализирате Spring в съответствие с характеристиките на вашия проект, за да постигнете най-добрите резултати и да решите всеки проблем, без да се налага да използвате Spring-support център.
По време на презентацията ще се разискват и представят с примери следните въпроси:
• Как въздейства Spring върху производителността на вашето приложение?
• На колко фази е разделен жизненият цикъл на Spring?
• Какво представлява ApplicationContext?
• "Не мога да го направя със Spring!" - Или – А може би можете?
Регистрация за уебинара с гост-лектор Евгени Борисов: www.luxoft.com/lts
Повече информация за Luxoft Technology Series може да видите на нашия специален уебсайт www.luxoft.com/lts
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

PR Point

PR Point

Адрес:
гр. София, ул. Любен Каравелов 45, ет.3, ап.7
Телефони:
(+3592) 943 87 04