PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS с нов Game Ready драйвер

Дата: 21 Декември 2017г.

Едновременно с официалното лансиране на v1.0 PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG), NVIDIA пуска новият и последен за тази година Game Ready драйвер

Game Ready в деня на лансирането

Налични още в деня на лансирането на игрите, драйверите NVIDIA Game Ready предлагат на GeForce феновете най-добрия опит, благодарение на усилията на инженерите на NVIDIA да оптимизират работата на игрите. Освен това, те са сертификацията Microsoft WHQL на всеки Game Ready драйвер дава допълнителна гаранция за качество .

Още от Early Access периода на PUBG, NVIDIA в тясно сътрудничество с разработчиците на игри, за да оптимизира играта. Играта е съвместима с ShadowPlay Highlights, HBAO+, както и други технологии.

“PlayerUnknown's Battlegrounds е истинско предизвикателство за PC гейминга и заедно с PUBG Inc. ще работим до деня на лансирането на играта, за да предложим най- добрият игрален опит на GeForce потребителите,” каза Тони Тамаси, старши вицепрезидент на отдел „Съдържание и технологии“ на NVIDIA. Нашите инженери, които отговарят за визуалните ефекти консултират PUBG Inc, за разработката на игри и помагат в избора на най-новите технологии за физическа в PlayerUnknown's Battlegrounds.

Game Ready за всеки етап

Синхронизиран с официалното издание на PUBG v1.0, драйверът Game Ready предлага най-новите оптимизации за най-доброто изживяване в игрите. NVIDIA създаде и поредица от съвети за графичните карти, с които може да се играе PUBG с 60 FPS и резолюция от 1080p в 4K, с High и Ultra настройки.

Един от Game Ready драйверите е наличен още от м. август, за Early Access версията. Тъй като PUBG се развива като съдържание и функционалност, чрез patch-ове и DLC-и, заедно с играта се подобряват и Game Ready драйверите.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS продължава да бъде най-популярната компютърна игра в света с рекорден брой играчи в Steam и над 25 милиона продадени копия. Днес PUBG излиза от Early Access етапа и разполага с нова пустинна карта, както и с други подобрения.

Полезни връзки:

NVIDIA Press extranet:

www.nvidia-press.com

Историята на Game Ready драйверите за PUBG на GeForce.com: http://www.geforce.com/whats-new/articles/playerunknowns-battlegrounds-pubg-game-ready-driver

Препоръчителни настройки за PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS на GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/playerunknowns-battlegrounds-pubg-geforce-gtx-recommended-gpus

Използването на NVIDIA ShadowPlay Highlights в PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS на GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/guides/playerunknowns-battlegrounds-pubg-shadowplay-highlights-guide

NVIDIA HBAO+:

https://www.geforce.com/hardware/technology/hbao-plus/technology

Най- добрият начин да се играе PUBG , е чрез видео картите GeForce GTX 10-та серия:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/pubg/

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:
https://playbattlegrounds.com/main.pu
Twitter: @PUBATTLEGROUNDS
Facebook: @playbattlegrounds

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.