ПОСЛЕДЕН ШАНС ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ЗАПИШАТ ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО СЪЗТЕЗАНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВИДЕО ИГРИ В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

Дата: 23 Ноември 2015г.

София, България – 23ти ноември 2015. – Сръбската компания Nordeus, най-успешният регионален разработчик и издател на видео игри, удължава срока за записванията за 5-ят Nordeus хакатон, поради огромният интерес от страна на кандидатите от региона.

 

"Хакатонът Nordeus е състезание, кото има за цел да събере най-квалифицираните специалисти в бранша. Гордеем се, че нашата компания дава възможност на най-големите таланти да покажат своите умения и невероятен потенциал. Поради огромния интерес на отборите от всички краища на региона, решихме да удължим срока за записванията за тазгодишния турнир. Както винаги, нашата цел е да съберем най-добрите отбори на едно място и да видим на какво са способни ", каза Бранко Милутинович- главен изпълнителен директор на Nordeus.

Тази година хакатонът Nordeus ще се проведе на 12ти декември 2015 в сградата на компанията в Белград.

Творчество, отборен дух, находчивост и знания отново ще бъдат ключови фактори при избора на победители в различните категории на 5-ят Nordeus хакатон. От компанията са приготвили най- големите и стойностни награди досега.

Желаещите могат да се запишат за участие до 30 ноември 2015 г. до 23:00ч., само чрез официалната интернет страница на състезанието: www.nordeushackathon.com.

Кандидатурите са отворени както за екипи, така и за индивидуални състезатели. След подаване на заявленията, участниците преминават през процес на подбор, който ще се извърши от екип експерти (служители на Nordeus), които ще изберат най-добрите кандидати!

Nordeus ще покрие всички разходи на участниците за транспорт и настаняване в Белград. Необходимото оборудване и софтуер, ще бъдат осигурени в помещенията, където ще се проведе конкурса.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.